Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada su hortumu tutmak

Rüyada su hortumu tutmak

Rüyada su hortumu tutmak ailesi ile açılan arasını düzeltmesine yardım edeceğine, yakın bir zaman içinde alacağı kötü bir haberden ötürü büyük bir zorluk çekeceğine, çok rahat bir döneme girileceğine, bir sebeple işlerinde çok büyük sorunlar yaşayacağına, umutlarının kırılacağına, ruhani önderlik yapacağına, içinizde bir yerlerde bazı şeylerin bittiğine, haksızlığa sebep olan bir kişi ile konuşulacağına işarettir.

Rüyada su hortumu tutmak gördüyseniz:

  • Kendi kararlarınızı kendiniz almalı, fikirlerinize veya kararlarınıza sahip çıkmalı ya da kendi yönünüzü kendiniz belirlemelisiniz.

Rüyada su hortumu tutmak işlerinin düzene gireceğine, sorunlarının yakında biteceğine, işlerinin zarara uğrayacağına, manevi olarak haz alacağı kadar zafer kazanacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde Allah’ın izni ile kurtulacağına ve büyük kazanç elde edeceğine inanılır.

Rüyada hortumla duvara su tutmak iş arkadaşlarından biri ile ağız dalaşına girileceğine ve bazı istenmeyen olayların yaşanacağına, aklı başında ve daha doğru kararlar veren bir insan olacağına, kişinin ömrünün son anına kadar sevdikleri ile huzur ve barış içinde yaşayacağına işaret etmektedir.

Rüyada hortumla su akıtmak hayırlı bir şekilde başlayan bazı projelerin zarar ederek yarıda kalacağına, dertlerin bitip huzura erileceğine, akıl hocası olan birinden iş konusunda çok büyük yardım alınacağına, borçlanacağına işarettir.

Rüyada hortumdan akan su görmek kısa süre içinde kurtuluşa ereceğine, onların kimseye muhtaç edilmeyeceğine ve bol hayır duaları alınacağına, işlerin her geçen gün daha iyi bir hal alacağına delalet eder.

Rüyada hortumla su doldurmak çok sıkıntılı ve zor bir işe gireceğine, elinde bulunan birkaç kuruşu bu sebeple harcayacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulmak için yeni yollara başvuru yapacağına, çok endişeli ve çok üzüntülü durumlardan kurtulmak ve iş hayatından feraha çıkmak için çok büyük çabalar göstereceğine, kısa süre içinde büyük gelişmeler kaydedileceğine, maddi olarak çok huzurlu olunacağına işarettir.

Rüyada hortumla su atmak maddi olarak zayıflayacağına, geri plana düşeceğine, yapılan bir çalışma sayesinde çok yakın bir zaman içinde sıkıntıların aşılacağına, büyük zararlara uğrayacağına delalet etmektedir.

Rüyada hortumla su fışkırtmak ard arda ortaya çıkacak hayırlı işlere, herhangi bir zarar yaratmadan hızlı bir şekilde biteceğine, sevinçten, heyecandan ve mutluluktan ne yapacağını bilemeyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada su ve hortum görmek bir sağlık sorunuyla karşı karşıya kalınacağına, gönlünce ve istediğince bir hayat yaşayacağına, şanssızlığın yakın zaman içinde şansa dönüşeceğine, hayırlı kararlar verileceğine, bu kararlar sayesinde işlerin daha iyi bir hal alacağına inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments