Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada su ve hortum görmek

Rüyada su ve hortum görmek

Rüyada su ve hortum görmek kişinin hayatının bayram yeri gibi neşeli ve keyif içinde geçeceğine, sorunların günden güne azalacağına, daha kaliteli bir yaşam şekline sahip olmakla beraber, sosyal çevrede de güzel değişikliklerin olacağına, ticaret dünyasında çok sevilen kimse haline geleceğine, elde bulunan bazı taşınmazların elden çıkartılacağına, amaçlarına ve hedeflerine ulaşacağına, yüz güldürecek sonuçlar elde edeceğine, parasal olarak genişliğe çıkılacağına, endişelerinden, korkularından ve kuruntularından kurtulacağına, sağlık ve şifa bulacağına, aile içinde saadetinin artacağına, bütün eksiklerinin ve sıkıntılarının da giderileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada su ve hortum gördüyseniz:

  • Göreceksiniz düşünerek en doğru yolu bulacaksınız.

Rüyada mavi su hortumu görmek daha önce denemediği ve bilmediği tatları tadacağına, sevinçli haberlere, maddi imkânların günden güne daha iyi bir hal alacağına inanılır.

Rüyada hortumla sulama yapmak çok hayırlı olaylar ile karşılaşacağına, insanlar arasındaki saygınlığını yitireceğine, aile hayatında çok kötü tartışmalar yaşayacağına, bilgili ve donanımlı kimse haline geleceğine rivayet eder.

Rüyada hortumla su fışkırtmak bir uzmana başvurulacağına, her geçen gün daha güzel zamanlar geçireceğine, hayırlı haberler alacağına, dileğinin ve isteklerinin yerine geleceğine rivayet eder.

Rüyada uzun su hortumu görmek yapacağı diğer işlerin de çok ses getiren çalışmalar olması sayesinde büyük bir özgüvene kavuşup kendi işini kuracağına ve bulunduğu sektör içinde kendisine yer edineceğine, hem toplumun hem de ailenin çok sevineceğine, fakirin de gittikçe daha yoksul hale geleceğine delalet eder.

Rüyada su ve hortum görmek büyük atılımlarda bulunacağına, uzun uğraşlar sonucunda bazı çalışmalar gerçekleştirip bu çalışmalar ile büyük kademelerdeki kişilerin dikkatlerini çekeceğine, rahatlığa erileceğine inanılır.

Rüyada hortumla su akıtmak her geçen gün daha da iyileşerek umutlanacağına, elinde bulunan mal mülkü sermaye olarak ortaya koyarak kendisi için hayırlı olacak bir iş kuracağına ve eline yüklü miktarda kazanç geçeceğine, çok büyük zorluklar ve sıkıntılar çekse bile bu kişi düzelene ve yatağından kalkana kadar bu kişiye yardım etmeye devam edeceğine rivayet eder.

Rüyada su hortumu tutmak sahip olduklarını boş işlerle uğraşmaktan dolayı kaybedeceğine, rüyayı gören kişinin hanesine büyük bir bereket getireceğine, mutlu, huzurlu, sağlık dolu ve güzel günler geçirileceğine, işlerin çok daha iyi bir şekilde ilerleyeceği bir döneme girileceğine ve yardıma muhtaç insanlara çok büyük yardımlarda bulunulacağına tabir olunur.

Rüyada hortumla su görmek üst yöneticilerin gözdesi konumuna gelineceğine, hayatındaki bazı kötü ve hayırsız kişiler yüzünden sorunlu durumlar yaşayacağına, çok büyük mutluluk duyacağına ve aile hayatında da huzurlu ve sakin bir döneme gireceğine işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments