Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada söz hazırlığı görmek

Rüyada söz hazırlığı görmek

Rüyada söz hazırlığı görmek çalışmaların ve projelerin yeni iş kapıları açacağına, maddi açıdan büyük zarar getirebilecek bir işle ilgili olarak bir adım atılacağına, büyük savaşların yaşanacağına, kıtlığın meydana geleceğine, rakiplerin orada burada çeşitli yalanlar söyleyeceklerine, bu yalanların ardından aile içine nifak tohumları ekileceğine, rahatlığının yaşlılığında dahi bozulmayacağına, maddi imkânlarının bir ömür konfor içinde yaşaması için ona yeteceğine, ancak herhangi bir yararının görülmeyeceğine ve tüm durumla birlikte bir de destek olan kişinin para konusunda sıkıştırmalarıyla uğraşılacağına, çıkacağı bir yolculuktan iyi anlaşmalar yaparak döneceğine ve ailesine maddi anlamda katkı yapacağına, hayırlı ve uğurlu bir haber alınacağına delalet eder.

Rüyada söz hazırlığı gördüyseniz:

  • Yapacağınız ilginç şeyler herkesi şaşırtabilir.

Rüyada söz hazırlığı görmek iş hayatında alınacak riskler sayesinde çok iyi bir mevkiye gelineceğine, bir süre bu durumun devam edeceğine ancak daha sonra yaşanacak olan bazı güzel gelişmeler sayesinde sorunların çözüm bulacağına, kavga ve stresin bir türlü sona ermeyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada umre için hazırlık yapmak sevdiği kişi ile herhangi bir sorun ya da tartışma yaşamayacağına, büyük aksilikler yaşayacağına, çok üzüleceği ve kendisini sarsacak bazı olaylarla karşılaşacağına, bu sebeple maddi ve manevi olarak çok zarar göreceğine, makam sahibi olacağına, ticaret hayatında ya da meslek hayatında sağlam ve sarsılmaz bir yer edineceğine delalettir.

Rüyada seyahat hazırlığı yapmak hayatı boyunca şansının yaver gideceğine, geleceğinin parlak olacağına, kaçırılan fırsatların tekrar ele geçirileceğine, şansının ve kısmetinin açılacağına, günlerinin güzelleşeceğine yorulmaktadır.

Rüyada başkasının düğün hazırlığını görmek ortak olarak girdiği işten ortağının yapacağı bir hata yüzünden kısa bir süre içinde ayrılacağına, mutlu ve huzurlu bir hayata sahip olunacağına, kolaylık elde edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada hac hazırlığı yaptığını görmek kazancının düşeceğine ve bu nedenle yokluk içinde kalacağına, hüsrana uğrayacağına, kendine olan güvenini kaybedeceğine, endişelerin son bulacağına ve büyük kazançlar elde edilecek bir ortaklığa girileceğine tabir olunur.

Rüyada düğün hazırlıkları görmek hayırlı kişiler ile tanışıp güzel ve kazançlı işler yapılacağına, rahatsızlıkların son bulacağına, yaşanan üzüntülü günlerin biteceğine, hobilerine eğileceğine, yapması gereken şeyleri oturup karar vermesi ve bir plan yapması gerektiğine eğer bu şekilde hareket ederse içinde bulunduğu durumdan rahatlıkla kurtulacağına tabir olunur.

Rüyada evlilik için hazırlık yapmak aksine hayatının daha da karmaşık bir hale geleceğine ve huzurunun bozulacağına, başarılı işlere girdiği halde kısa süre içinde zarar edeceğine, üzüntü duyduğu birçok konuda istemeden de olsa zor zamanlar yaşanmasına sebep olacağına yorulur.

Rüyada nişan hazırlığı yaptığını görmek masrafların altında kalacağına, haksızlığa ve kötülüğe pabuç bırakmadan yaşayacağına, yapılan hataların büyük belalar getireceğine delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments