Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada altın söz yüzüğü takmak

Rüyada altın söz yüzüğü takmak

Rüyada altın söz yüzüğü takmak günahtan kaçınarak yaşayacağına, evli bir bayan için de eşinden gördüğü ilgide azalma olacağına, işlerinin yolunda gideceğine, ödemelerinin düzenli olarak gerçekleştirileceğine, belli bir refah düzeyinin ve yaşam kalitesinin olacağına, daha büyük işler için bir örnek olacağına, yaptığı kötü ve zalimce şeylerden pişman olacağına, tövbe edip hak yolunu seçeceğine, hem ruhsal hem parasal olarak çok iyi olunacağına, yaşadığı maddi ve manevi sorunların çözüleceğine, maddi gücünün artacağına, sıkıntıların bir anda biteceğine rivayet eder.

Rüyada altın söz yüzüğü takmak gördüyseniz:

  • Başkalarını yargılamayı bırakmalısınız.

Rüyada altın söz yüzüğü takmak rüya sahibine hayır, mutluluk, başarı, bolluk, bereket ve huzur getireceğine, maddi sorunların yavaş yavaş sona ereceğine ve yakın zamanda kişinin rahat bir nefes alacağına, kişinin inancı ve başarısı sayesinde ayağına dolanan ve yoluna çıkan her türlü melanetten kurtulacağına alamet etmektedir.

Rüyada söz ve nişan yüzüğü takmak kırgınlık yaşanan bir kişi ile aradaki buzların eritileceğine, eline geçen bütün fırsatları çok iyi değerlendireceğine, işlerin eskisinden çok daha iyi olacağına inanılır.

Rüyada gümüş söz yüzüğü takmak onu darda bırakmayacağına, kötü giden bir birlikteliğin düzeleceğine, neşesini ve ağız tadını kaçıracağına, aklını karıştıracağına ve kendisini kararsız ve belirsiz hallere getireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada söz yüzük takmak uzun bir müddet sıkıntı yaşanacağına, yeni bir eve sahip olacağına, daha sonra da bunun meyvelerini toplayacağına delalet etmektedir.

Rüyada söz yüzüğü takmak yolları ayırma ve ilişkileri noktalama yönünde kararlar alınacağına, geçim kaygısı ve sıkıntısı yaşamayacağına, o kişi sayesinde içine düştüğü zorluklardan kurtulmayı başaracağına delalet etmektedir.

Rüyada sözlenip yüzük takmak değer verilen kişiler ile mutlu bir şekilde yaşanacağına, kalben çok rahat edileceğine, aile işlerinin başına geçeceğine, vatanına ve milletine hayırlı evlatlar yetiştireceğine işarettir.

Rüyada altın söz yüzüğü taktığını görmek atılan adımların hayırlı olaylara vesile olacağına, yaşanan kırgınlıkların, üzüntülerin ve sorunların sona ereceğine, sıkıntılarından ve dertlerinden kurtulacağına, olguların ya da durumların da tehlike olmaktan çıkacağına işarettir.

Rüyada altın yüzük bulmak ve takmak yaşadığı maddi ve manevi sorunların çözüleceğine, çok zor durumlara düşeceğine, attığı her adımda zarara uğrayacağına, güzel zamanlar geçireceğine alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments