Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada söz söylemek

Rüyada söz söylemek

Rüyada söz söylemek yakın bir arkadaşla büyük bir proje gerçekleştirileceğine, kısa süre sonra çökmesine ve belki de bedeninin dayanamayarak iflas etmesine neden olacağına, elindeki kazancın büyük kısmını borçlara harcayacağına, sevilen kişiler ile kurulan iş ortaklığı sayesinde iş dünyasında çok iyi bir noktaya gelineceğine, ağız tadının, huzurunun ve neşesinin bozulacağına, rüyayı gören kişinin kazancının artacağına ve daha karlı işlere gireceğine, küslükleri gidereceğine, ancak beklenen kişinin henüz gelmediğine, belki de uzun bir dönem boyunca gelmeyeceğine bu durumun belki de çok uzun bir süre devam edeceğine, ancak hayırlı kısmet gelirse çok mutlu olunacağına delalet eder.

Rüyada söz söylemek gördüyseniz:

  • Bazı kişisel değişiklikler yapmanız gerekiyor.

Rüyada birisine söz söylemek keyfinin ve neşesinin de yerinde kalacağına, ortaklık yaptığı kişilerden çok büyük fayda sağlayacağına, bu kişiler sayesinde yeni bir çevreye gireceğine, işlerin yaşanacak talihsiz bir durumdan ötürü kesileceğine alamet etmektedir.

Rüyada büyülü sözler söylemek dertlerin ve sıkıntıların geride kalacağına, aile içinde bir süre ağız tadının olmayacağına, sıkan ve hasta eden tüm kötü olayların biteceğine delalettir.

Rüyada söz söylemek kişinin her türlü zenginliğine, hayal edilen herşeye kavuşulacağına, kısa bir süre sonra toparlanacağı düşünülürken daha da kötüleşmeye başlayacağına inanılır.

Rüyada birine güzel söz söylemek elinden gelen herşeyi yapmasına rağmen ancak işi bilen birinin destek vermesi ile sorunlardan kurtulacağına, çok büyük bir ferahlama yaşayacağına ve aile hayatındaki sorunlardan bu sayede zarar görmeden kurtulacağına ve çok rahat edeceğine, mesleğindeki başarısının artacağına, sıkıntılı ve zor zamanlar yaşayacağına yorulur.

Rüyada birine söz söylemek planlarının gerçekleşeceğine, maddi ve manevi olarak uğranılan zararların telafi edileceğine, büyük maddi ve manevi zarara uğrayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kulağa söz söylemek sorunlarla ve sıkıntılarla başlayan bir projenin gittikçe daha iyi bir duruma geleceğine, verilen sözlerin yerine getirilememesinden ötürü güvenin sarsılacağına, emeklerinin bir anda değersizleşeceğine, başarılarının hiçe sayılacağına işaret etmektedir.

Rüyada güzel söz söylemek başarılı bir şekilde işlerini gerçekleştireceğine, elinde bulunan imkânlar sayesinde kendisini çok seven bir kişi için yakın zaman içinde büyük bir sürpriz yapacağına, ilgi duyduğu, zevk aldığı ve yetenekli olduğu işlerde o kimselerle önemli projeleri gerçekleştireceğine böylece amaçlarına nail olacağına, ağız tadının ve sağlığının da bozulacağına yorulmaktadır.

Rüyada dini sözler söylemek büyük bir hamle yaparak bu durumu kendi lehine çevireceğine, bu çalışmaya benzer sorunlu işleri çözmek için öne çıkacağına, sevap işlemek için uğraşacağına, alınan borçların ödenemeyeceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments