Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada söz takmak

Rüyada söz takmak

Rüyada söz takmak kendisini korumak için üstün çaba gösterse de yine de düşmanlarının saldırılarından yara alacağına, helal ve makbul olan dünya mallarına sahip olacağına, kurulu bir düzene kavuşacağına ve rahata ereceğine, başarılarının katlanacağına, sorunlarından kısa süre içinde kurtulacağına, yapılan çalışmaların tanıtılması, yeni plan ve projelerin çizilmesi gibi işleri gerçekleştirdikten sonra yapılan işlerin ve verilen emeğin kısa bir zaman içerisinde ödeneceğine ve bu rüya sahibinin borçlarından kurtulup çok büyük bir rahata kavuşacağına, mutluluk ve huzur bulacağına, ortaya koyacağı çalışmalar sayesinde büyük başarılar kazanacağına, etrafında hayırlı ve vefalı kişiler olacağına tabir olunur.

Rüyada söz takmak gördüyseniz:

  • Daha önceden kestirilemeyen gelişmeler nelerin geride bırakılması gerektiğini anlamanızı sağlayabilir.

Rüyada sözlenip yüzük takmak söylenen kötü sözler yüzünden kardeşlerin arasının bozulacağına, yaşamının kusursuz denecek kadar eksiksiz hale geleceğine, sosyal hayat içinde sevilen bir kişi olunacağına işaret etmektedir.

Rüyada gümüş söz yüzüğü takmak yakında işlerinin aksayacağına, yaşanan olaylardan herhangi bir sorun olmadan ve çok büyük ve üzücü durumlara düşmeden kurtulacağına, kişinin aşırı kibirli hareketlerinin faturasının çok ağır olacağına işaret etmektedir.

Rüyada söz yüzüğü takmak bolluk içinde yaşamanın keyfini süreceğine, ancak daha sonra gerçekleştireceği başarılı çalışmalar sayesinde işlerinin daha iyileşeceğine, çok rahat ve başarılı bir iş hayatına sahip olacağına, sorunların çözüleceğine, kavgaların ve tartışmaların ortadan kaldırılacağına alamet eder.

Rüyada söz takmak engellere takılmadan kolayca kariyer sahibi olacağına, hayal ettiği kariyerine de mutlaka ulaşacağına, sevilen kişilerle araya kara kedi gireceğine delalet etmektedir.

Rüyada söz yüzük takmak işlerini sağlama almak için elinden gelen her şeyi yapacağına, uzun zamandan beri sürdürülen hayallerin kaybedileceğine, maddi olarak eksiye düşüleceğine alamet etmektedir.

Rüyada söz ve nişan yüzüğü takmak yeni çalışmalar yapılacağına ve sorunların düzeltilmesi için büyük bir uğraş verileceğine, sıkıntılarının hızlı bir şekilde çözüme kavuşacağına, stresinin çoğalacağına, gergin ve baskı içinde zor günler geçireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada altın söz yüzüğü takmak karmaşadan ve belirsizlikten kurtulacağına, hayatını düzene sokmak için yapacağı şeylerin ters tepeceğine, anne babayla ters düşüleceğine, istenen ve beklenen haberlerin gelmeyeceğine, ortaklarla aranın bozulacağına delalet etmektedir.

Rüyada söz yüzüğünü kaybetmek sıkıntıların biteceğine, ancak hemen ardından büyük bir atılım yapılarak çok iyi bir iş hayatına sahip olunacağına, rahatsızlık veren durumların yakın zaman içinde ortadan kaldırılacağına, maddi ve manevi olarak çok iyi bir duruma gelineceğine, kötü günlerinin, çektiği yokluğun, çaresizliğinin ve yalnızlığının da sonunun geleceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments