Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada söz atmak

Rüyada söz atmak

Rüyada söz atmak kişinin yasa düşeceğine, elindeki bütün kaynakları kullanarak bu kişiye çok büyük bir destek vereceğine ve bu kişinin bundan sonra daha kötü bir duruma düşmesine ve istenmeyen şeyler yapmasına engel olacak bu yardımların ileride çok işe yarayacağına, sorunların çabucak halledileceğine, aile hayatında büyük sorunlar yaşanacağına, kaçan fırsatların tekrar ele geçeceğine, maddi ve manevi olarak rahata erileceğine, birçok kişiyi etkileyecek bir proje gerçekleştirileceğine, haksızlığa uğramış bir arkadaşa destek olunacağına, gönül ilişkisi yaşanan bir kişi ile alınacak karar doğrultusunda yolların ayrılacağına, lüksünün ve sağlığının da baki olacağına, sinirlerine hakim olmakta güçlük çekeceğine yorulmaktadır.

Rüyada söz atmak gördüyseniz:

  • Bazı tanıdıklarınız önemsediğiniz hedeflerinizden birisini gerçekleştirmenize yardım edebilirler.

Rüyada söz yüzüğü atmak çok büyük ve geri dönülemez zararlar vereceğine, iş hayatında yeni kapılar açılacağına, üzüntülerin ve endişelerin biterek yerini mutluluğa bırakacağına delalet eder.

Rüyada söz atmak hiç beklemediği bir işle ilgili olarak bir teklifin gelmesi üzerine yeni bir adım atacağına ve zor geçen bir dönemin sonuna geleceğine, ağzından duayı eksik etmeyeceği gibi, çalışmaya ve emek vermeye de devam edeceğine, işlerin gittikçe artacağına ve çok büyük kazançlar elde edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada söz yüzüğünü atmak bazen yokluk, bazen fakirlik görüleceğine, bir yandan düğün, bir yandan cenaze olacağına, bir sebeple sıkıntıya düşen rüya sahibinin sevdiği kişilerin aralarında konuşarak verecekleri bir destek sayesinde işlerini yoluna sokacağına, yaşananlar ile ilgili içinden geçen her şeyi ortaya dökeceğine ve artık tüm ipleri koparacağına alamet etmektedir.

Rüyada sözü atmak aile bireyleri ile tartışacağına, kendisine rızık ve kazanç getiren kapıların hiç kapanmayacağına, bekarlar için hayalini kurdukları gibi bir kısmetle evlilik gerçekleştireceklerine, tersliklerin yoluna gireceğine alamet etmektedir.

Rüyada söz yüzüğü kaybetmek alınganlıkların hasıl olacağına, yardıma muhtaç insanların yardım göreceğine, onlara galip geleceğine alamet eder.

Rüyada güzel sözler görmek sıkıntılarından kısa bir zaman içinde kurtulacağına, sevdiği kişilere sürprizler yapacağına, sevdiği kişiler ile birlikte çok mutlu ve huzurlu bir şekilde yaşayacağına, aile hayatında yaşanan tartışmaların ve kırgınlıkların sona ereceğine, maddi ve manevi çok büyük kazançlar elde edeceğine, yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, sıkıntıya düştüğü zamanlarda insanlardan çok yardım göreceğine ve yakın zaman içinde hayal ettiği birçok şeye kavuşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada söz kavgası etmek eline geçen paranın bereketinin de daim olacağına, sorunların kısa süre içinde düzeltileceğine, maddi ve manevi olarak büyük başarılar kazanılacağına, eşinin sahip olduğu mal ve mülkler üzerinden yepyeni bir hayata atılacağına işaret etmektedir.

Rüyada söz mendili görmek gireceği işlerde başarının uzak olmayacağına, kalkınacağına ve zenginlik elde edeceğine, elini tutup, gözünün yaşını sileceğine işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments