Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada söz yüzüğü takmak

Rüyada söz yüzüğü takmak

Rüyada söz yüzüğü takmak işindeki verimliliğinin artacağına, onları utandırarak hakkındaki fikirleri teker teker çürüteceğine, birçok iş kapısının açılacağına, vefa borcu duyulan bir kişiye hem maddi hem manevi olarak destek olunacağına ve bolluk içinde bir yaşam sürüleceğine, ihtiyaçlarını karşılamakta büyük sıkıntı çekeceğine, çok rahat edeceği bir döneme gireceğine, tüm eğitim hayatında üstün başarı belgesi alacağına, ancak zamanında kimseyi dinlemediği için zor günlerinde de yanında hiç kimseyi bulamayacağına, bunun için malından ve parasından vazgeçmeyi dahi göze alacağına rivayet etmektedir.

Rüyada söz yüzüğü takmak gördüyseniz:

  • Sabah saatlerindeyse sizi herhangi bir taahüt altına sokabilecek şeyleri imzalamaktan kaçınmalısınız.

Rüyada altın söz yüzüğü takmak ilerleyeceğine, yükseleceğine, isteklerine ve arzularına kavuşacağına, alınteri ile çalışılan işte kazanılan paranın bereketinin kaçacağına, daha sonra kazanılan bu paralar ve mallar ile yeni işlere girileceğine ve kazanılan paranın daha da arttırılacağına işarettir.

Rüyada sözlenip yüzük takmak kurulu bir düzenin sağlanacağına, kısa süre içinde kurtuluşa ereceğine, yanlış anlaşılacağına ve tüm işini gücünü bırakarak kendisini doğru ifade etmek ve aklamak için nefes tüketeceğine inanılır.

Rüyada söz ve nişan yüzüğü takmak aksiliklerin peşini bırakmayacağına, önemli hastalıkları ya da içinden çıkılmayacak sorunları olmayacağına, hafifleyeceğine, şifa bulacağına inanılır.

Rüyada gümüş söz yüzüğü takmak atılan her adımda daha büyük başarılar kazanılacağına, her şeyi onunla el ele ve gönül gönüle vererek gerçekleştireceğine, onunla geçirdiği her anının tadını çıkaracağına, kinin ve düşmanlığın giderileceğine işaret etmektedir.

Rüyada söz yüzüğü takmak sevdiği kişiler ile mutlu olacağı ve rahata ereceği bir döneme gireceğine, eksik olan yanının tamamlayacağına ya da kendisini yetersiz gördüğü bir konuda geliştireceğine, yaşamı boyunca kendinden çok önce onları düşüneceğine, onlar için çabalayacağına işaret eder.

Rüyada söz yüzük takmak akrabalarından ve komşularından destek bekleyeceğine, şansının ve kısmetinin kendisinden yana gideceğine, yapmak istediği işlerde bir türlü dikiş tutturamayacağına delalettir.

Rüyada söz takmak iyi bir maaşla yeni bir işte çalışacağına, uğradığı zararın yakın bir zamanda telafi edileceğine ve çok büyük kazançlar elde edeceğine ve sıkıntılarını ve sorunlarını yakın bir zamanda atlatacağına, hayatın şimdiye kadar bilmediği, görmediği ve yaşamadığı güzellikleri ile karşılaşacağına tabir olunur.

Rüyada söz yüzüğü atmak güçlü ve dimdik şekilde ayakta duracağına, kurulu düzeninin hiç bozulmayacağına, çok daha iyi yerlere geleceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments