Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sözlenip yüzük takmak

Rüyada sözlenip yüzük takmak

Rüyada sözlenip yüzük takmak başını ağrıtan ve bazı konularda kendisine köstek olup işlerinin kötüleşmesine sebep olan kişilerden uzaklaşacağına ve daha rahat ve daha mutlu yaşayacağı bir döneme gireceğine, zaferlerle ve başarılarla dolu bir çalışma hayatı olacağına, anne baba duası alınması sayesinde hayatın hiçbir evresinde sorun yaşanmayacağına, güzelliklerle dolacağına, eline geçen bazı fırsatları çok kısa bir zaman içinde kullanamadığı için yakın bir zamanda elinden kaçıracağına ve bu yüzden karşılaştığı bazı kötü olaylar ile zor durumlara düşeceğine, özlemelerin son bulacağına, kendi ayakları üstünde durmak için her türlü fırsatı en akılcı şekilde kullanacak olan rüya sahibinin mutluluğunu kendi elleriyle inşa edeceğine, sorunlarının daha büyük bir hal alacağına delalet eder.

Rüyada sözlenip yüzük takmak gördüyseniz:

  • Yabancı kişilerle olumlu iletişimler kurabilirsiniz.

Rüyada söz yüzük takmak beyaz ise güzel bir haber alınacağına, kalkınacağına, çalıştığı işyerinin üst yöneticileri tarafından çok iyi bir mevkiye getirileceğine yorulmaktadır.

Rüyada sözlenip yüzük takmak maddi ve manevi sorunların Allah’ın izni ile zarar görmeden aşılacağına, bir sebeple daha kıymetbilir bir kişi olup hayatını doğru dürüst bir şekilde yaşaması gerektiğine ve ancak o zaman çok mutlu olacağına, endişelerin sona ereceğine, hastalıkların en kısa zamanda şifa bulacağına işaret eder.

Rüyada söz ve nişan yüzüğü takmak aksiliklerin baş göstereceğine, mal varlığının bir kısmının kaybedileceğine, tecrübe sahibi bir kişinin yanında işe başlanacağına yorulmaktadır.

Rüyada gümüş söz yüzüğü takmak aile hayatının çok güzel bir şekilde ilerleyeceğine, kırgınlıkların ve anlaşmazlıkların da biteceğine, hasret kaldığı kişilere kavuşacağına alamet eder.

Rüyada söz yüzüğü takmak yanlış ve geri dönüşü olmayan şeyler yapacağına, hayır duaları aldığı için çok zor işlerin altından rahatlıkla kalkacağına, hayatın pahalılaşmasına alamet eder.

Rüyada altın söz yüzüğü takmak işlerinde hep üstün başarılar elde edeceğine bu sayede de ticaret hayatında aranan özelliklerde kimselerden olacağına, kısa zaman içinde başarılı işlere girileceğine, sorunlarının ve sıkıntılarının kalmayacağına, çektiği zahmetin ve zorluğun biteceğine işaret eder.

Rüyada söz takmak bazı kimselere haksızlık edeceğine, tüyü bitmemiş yetimin hakkını yiyeceğine ya da kolay ama doğru olmayan yollardan kesesini dolduracağına, hem de hayat standartlarının yükseleceğine, ana baba için büyük bir ev alınacağına inanılır.

Rüyada söz yüzüğü taktığını görmek planlarının gerçekleşeceğine, toplum hayatında başarıya, sevilen ve saygı duyulan konumun korunacağına, sorunlarından ve uğradığı zarardan ötürü çok büyük sıkıntılar çekeceğine, sorunlarından kurtulacağına, işlerinin bir daha bozulmamak üzere normale döneceğine yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments