Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada söz yüzük takmak

Rüyada söz yüzük takmak

Rüyada söz yüzük takmak maddi ve manevi olarak epey gelişme yaşanacağına, girilecek bir yolda verilen kararlar sayesinde çok rahat edileceğine, fakirlikten kurtularak çok daha rahat bir hayata başlayacağına, küs olduğu kişilerle barışacağına, işinde büyük zaferler elde edeceğine, hayır getirecek bazı çalışmalar gerçekleştireceğine, aklında bulunan birçok şeyi gerçeğe çevireceğine, zahmetli işlerden hayırlı bir şekilde kurtulacağına, Allah’ın izni ile rahata ereceğine, aynı zamanda iş hayatında ya da aile hayatında yaşanacak olaylara hızlı bir şekilde uyum sağlayacağına, kazançlı çıkacağı işlere gireceğine, kendisine zenginlik getirecek yatırımlar yapacağına, kendini onlara karşı savunmakta zorlanacağına delalet eder.

Rüyada söz yüzük takmak gördüyseniz:

  • İnsanların sözlerini kendiliklerinden tutmalarını beklerseniz haksızlığa uğrayabilirsiniz.

Rüyada söz ve nişan yüzüğü takmak işlerin her geçen gün daha çok kişiye ulaşacağına, hayatı boyunca azın ne demek olduğunu bilmeyeceğine, yüzünü güldüreceğine ve tüm dertlerini unutturacağına alamet eder.

Rüyada söz yüzüğü takmak kişinin şansının ve kısmetinin açılacağına, sabit geliri olacağına, geçiminin kolaylaşacağına, elinin bollaşacağına ve hayatının da güzelleşeceğine, her zaman aranan ve sorun çözümünde etkin biri olarak düşünülen biri haline geleceğine işaret eder.

Rüyada sözlenip yüzük takmak askıya almak zorunda kaldığı çalışmaları yakın bir zaman içinde nihayete erdireceğine, temiz saf bir adamla evlenebileceğine, işindeki ününün de tabiri caizse alıp yürüyeceğine alamet eder.

Rüyada söz yüzük takmak büyük başarı kazanacağına, yüzünün gülmesine vesile olacak durumlar meydana geleceğine, projelerin ve ortaya konulacak olan çalışmaların büyük bir prestij sağlayacağına yorulur.

Rüyada gümüş söz yüzüğü takmak sevilen iki kişinin dünyaevine gireceklerine dair haber alınacağına, sıkıntıların ve sorunların yakın bir zaman içerisinde ortadan kalkacağına, çok büyük mal ve mülke sahip olunacağına, düşmanların ve rakiplerin çok büyük kıskançlıklar duyacağına ve uzun, sağlıklı ve rahat bir ömür sürüleceğine, istediği işi yapmak için karşısına hayırlı kapılar açılacağına ve böylece çok isabetli bir atılım yaparak geleceği için doğru ve karlı bir yatırım yapabileceğine işarettir.

Rüyada altın söz yüzüğü takmak zarar edilen konularda yapılacak hamleler sayesinde kara geçileceğine, daha pozitif biri olacağına, özellikle günahtan uzak durmak konusunda dirayet göstererek, daha iyi bir Müslüman olmak yolunda ilerleme kaydedeceğine delalet eder.

Rüyada söz takmak kazandığı bu başarılar sayesinde hayallerini gerçekleştireceğine, işlerin yolunda gideceğine, aile hayatının hayır getireceğine, uzun bir süreden beri düşünülen bir çalışmaya girileceğine, edilen duaların yakın zaman içinde kabul olacağına delalettir.

Rüyada siyah söz yüzüğü görmek fakirleşeceğine, bir süre maddi sıkıntılar yaşayacağına, yollarını ayrıma kararı alacaklarına ve aralarına nefret gireceğine, kavgaların ve rekabette altta kalmanın söz konusu olacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments