Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada söz yüzüğü atmak

Rüyada söz yüzüğü atmak

Rüyada söz yüzüğü atmak para kazanmaya başlayacağına, işlerinin büyüyeceğine ve çok iyi kişilerle iş ortaklıkları yapıp, onlar sayesinde borçlarından kurtulacağına, girdiği işleri kaybedeceğine, ancak daha sonra bu kararı düzelteceğine, böylece yeni bir hayata adım atılacağına, hayallerin yakın bir zaman içinde gerçek olacağına, kaybedilmiş bir eşyanın bulunacağına ve hasreti çekilen bir kişi ile biraraya gelineceğine, sorunlardan dolayı çöken maneviyatının iyileşmeye başlayacağına, insanlar arasında barışın sağlanacağına, fakir fukaraya elindeki para kadar yardım edeceğine işaret eder.

Rüyada söz yüzüğü atmak gördüyseniz:

  • Bazı konuları tahmin ederek hareket etmekten kaçının.

Rüyada söz yüzüğü atmak çok önemli bir sağlık sorunu olmadığı için kısa sürede ortadan kalkacağına, maddi ve manevi olarak da kayıpların olacağına, doyasıya sefasını süreceğine işaret eder.

Rüyada söz yüzüğünü atmak makbul olan mallardan alın terinin ve emeklerinin karşılığında hak ettiği şekilde nasipleneceğine, gerekirse başkaları ile ortaklık içine gireceğine, dertlerinin unutulacağına alamet etmektedir.

Rüyada sözü atmak birçok iş kapısının açılacağına, vefa borcu duyulan bir kişiye hem maddi hem manevi olarak destek olunacağına ve bolluk içinde bir yaşam sürüleceğine, kökten çözüm bulamaması halinde huzurunun sürekli bozulacağına, kendisine yeni kısmetler sunacağına işaret eder.

Rüyada söz atmak ancak rüya sahibinin karşısına çıkacak bir kişi sayesinde bu durumu düzeltmek için çok azim göstereceğine, yaşadığı stresin biteceğine, bedeninin şifaya kavuşacağına, herkesin dikkatinin çekileceğine, üzülen bir arkadaşa yardımcı olunacağına işaret eder.

Rüyada söz ve nişan yüzüğü görmek rakiplerini alt edeceğine, karlı işler alacağına, mutlu olacağına, hafifleyeceğine, stresinin çoğalacağına yorulmaktadır.

Rüyada söz yüzüğü takmak düşmanlarını alt edeceğine, kişinin yaptığı hayırseverlik ve yardım neticesinde de manevi anlamda çok mutlu hissedeceğine, kendisini çok değerli, güzel (yakışıklı) ve önemli hissedeceğine, şımarıklık yapma hakkında sahip olacağına işaret eder.

Rüyada sözlenip yüzük takmak kişinin kimseye muhtaç olmayacağına, el açmayacağına, huzurunun ve sağlığının yerinde olacağına, anne babasının hayır duaları alacağı işler yapacağına ve bu sayede ömür boyu yüzünün güleceğine, sağlık sorunlarının tedavisi için büyük bir adım atılacağına, yakın bir arkadaşın vesilesi ile bir işe girileceğine, gidilen yolda çok başarılı bir kariyere sahip olunacağına delalet etmektedir.

Rüyada söz yüzüğü taktığını görmek eline geçecek haram bir maldan ötürü çok sıkıntı çekeceğine, çok büyük bir özgüvene sahip olunacağına, üzüntülü günler yaşanacağına, aile hayatının daha iyi bir hal alacağına, verilen sözlerin teker teker yerine getirileceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments