Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada gümüş söz yüzüğü takmak

Rüyada gümüş söz yüzüğü takmak

Rüyada gümüş söz yüzüğü takmak rüya sahibinin emeklerinin karşılığında layık olduğu rızkı ve geliri elde edeceğine, sevilen ve değer verilen bir kişinin ihanetine uğranacağına, düşmanlık besleyen kişilerin ve rakiplerin çok sevineceği bir  duruma düşüleceğine, şansın önünün kesileceğine çalışmaların kötüleneceğine ve kısmete mani olunacağına, zenginlik sahibi olunacağına ve zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine, sağlık sorunları ile dolu bir dönem geçirileceğine, evlense dahi borçlar nedeniyle daha evliliğinin ilk günlerinde bile stres içinde olacağına, umutsuzluğa, karamsarlığa düşeceğine, kötü haberler alacağına, borçların gittikçe artacağına işaret eder.

Rüyada gümüş söz yüzüğü takmak gördüyseniz:

  • Bazı kişiler sonrasında pişmanlık duyacağınız kararlar almanıza veya hareketlerde bulunmanıza neden olabilir.

Rüyada gümüş söz yüzüğü takmak muradınıza ereceğinize, hayırlı bir şekilde başlayan bir işin sıkıntı verici bir hal alacağına, sahip olunan kaynakların kısa sürede biteceğine tabir olunur.

Rüyada söz yüzüğü takmak başarılı çalışmalara imza atacağına, sahip olunan makama takılmadan, her zaman kişiyi yeniliklere yöneltecek işlere girişileceğine, sağlık sorunlarından yakın zaman içinde kurtuluşa ereceğine, hayırlı kişilerle tanışılacağına yorulmaktadır.

Rüyada sözlenip yüzük takmak kurulu bir düzene sahip olacağına, güzel, sürpriz ve müjdeli olaylar yaşayacağına, dileklerine ve hayallerine kavuşacağına, muradına ereceğine, aile hayatlarını bozulacağına alamet etmektedir.

Rüyada söz yüzük takmak faydalı şeyler yapacağına, helal lokma yiyeceğine, hem kendisini yenilemeye çalışacağına hem de çok daha sosyal bir kişi olup iş hayatı ve aile hayatı içinde hergün biraz daha fazla hissettiği baskılardan ve sıkıntılardan biraz olsun kurtulmaya çalışacağına, işlerindeki verimin ve bereketin düşeceğine, yaşayacağı sorunlar nedeni ile kurulu düzeninin ve huzurunun da berbat olacağına delalet eder.

Rüyada söz ve nişan yüzüğü takmak kendini yerlerden yerlere vurup kahredeceğine, yaptığı çok güzel ve hayırlı işler sayesinde sırtının hiçbir zaman yere gelmeyeceğine, uzun zamandan beri haber beklenen bir yerden iyi haber gelmeyeceğine delalet eder.

Rüyada altın söz yüzüğü takmak mali durumunun düzelmesiyle beraber keyfinin de yerine geleceğine, yakın bir zaman içinde kurduğu işte çok büyük kazançlar elde edeceğine, maddi ve manevi olarak büyük adımlar atılacağına tabir olunur.

Rüyada parmağına gümüş yüzük takmak işlerin bu yüzden epey aksayacağına, birinin başı sıkıştığında diğerinin yardıma koşacağına ve çok uzun yıllar bu dostluğun devam edeceğine, iyi huylarını, prensiplerini, inancını bir kenara atıp daha fazla para elde etmek için hırsına yenik düşeceğine yorulur.

Rüyada gümüş alyans yüzük takmak kişinin hayatında olumlu gelişmeler ve hayırlı yenilikler yaşanacağına, maddi sıkıntılardan kurtulmaya, rakiplerini alt edeceğine, karlı işler alacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments