Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada söz yapmak

Rüyada söz yapmak

Rüyada söz yapmak sahip olacağı zenginlik sayesinde çok büyük bir huzura kavuşacağına, en doğru şekilde öğreneceğine, hayallerinin ve isteklerinin gerçekleşeceğine, çok büyük sorunlar ile karşılaşacağına, sevdiği kişilerden büyük zarar göreceğine, iflas edeceğine ancak yine de yılmayıp ayağa kalkmak için yeni yollar arayacağına, kişinin geçim sıkıntısına düşeceğine, azmi ve kendine olan özgüveni sayesinde gerçekleşeceğine, verilen emekler sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine yorulmaktadır.

Rüyada söz yapmak gördüyseniz:

  • Ekip çalışmaları veya sosyal yaşantınızla bağlantılı aktiviteler esnasında ya da arkadaşlarınızla ilişkilerinizde anlaşmazlıklar söz konusu olabilir.

Rüyada söz yapmak mükemmeliyetçilikten vazgeçilip daha basit bir hayat sürdürüleceğine, sorunların bu sayede aşılacağına, yaşama daha farklı bir pencereden bakacağına, girmek istediği işlere sorgulama yapıp ölçüp biçtikten sonra gireceğine alamet eder.

Rüyada söz dalaşı yapmak çevresinin genişleyeceğine, planlarının istediği yönde ilerleyeceğine, başarılarının artacağına, daha büyük saygınlık kazanılacağına, işlerin kolay bir şekilde halledileceğine, bazı sorunlar ile karşılaşacağına yorulmaktadır.

Rüyada söz alışverişi yapmak uzlaşmacı yaklaşımını kaybedeceğine, hayırlı ve bol kazançlı bir yoldan gidileceğine, gereksiz ve sebepsiz yere çeşitli tartışmalara girileceğine alamet etmektedir.

Rüyada söz vermek herkesin sevdiği ve saydığı bir kişi olacağına, takdir edilip her konuda destek göreceğine, rahatının yerine geleceğine, gösterilecek olan sabır ve azim ile bu işten çok iyi kazanç elde edileceğine, insanlar arasında çok ses getirileceğine ve uzun zamandan beri çok sık rastlanmamış olan bazı fikirler ile projeler ortaya konulacağına delalettir.

Rüyada özlü söz görmek hiçkimsenin cesaret edemediği ya da yapılmaz dediği işlerin kolay bir şekilde yapılacağına, tartışmaların sona ereceğine, sıkıntılarının biteceğine, şansının açılacağına, rüyayı gören kişinin, kendisini daha rahat hissedeceğine rivayet eder.

Rüyada söz töreni görmek yapılan çalışmalardan ötürü büyük borçlar altına gireceğine ve sıkıntılı zamanlar yaşanacağına, sıkıntılarına ortak olacağına, üzüntülerinin geçmesi için yardımcı olacağına, maddi ve manevi olarak yaşanan tüm eksikliklerin giderileceğine, alacağı bazı iş tekliflerini değerlendirmek için kısa süreli olarak bir tatile çıkacağına rivayet eder.

Rüyada sevdiğini sözlenmiş görmek huzursuzlukların tatlıya bağlanacağına, deyim yerindeyse geniş geniş yaşayacağına, ölümcül hastalıklara işaret inanılır.

Rüyada birinden güzel söz işitmek kısa bir flört döneminden sonra hazırlıklara başlanacağına, aralarındaki sevgi, sadakat ve vefa duygusunun çok daha güçleneceğine ve rüya sahibi ile sevgilisinin ömrünün sonuna kadar kopmayacağına, parasal durumun düzeltileceğine alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments