Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sevdiğini sözlenmiş görmek

Rüyada sevdiğini sözlenmiş görmek

Rüyada sevdiğini sözlenmiş görmek bir sebeple çok sıkıntılı bir döneme gireceğine, aile hayatına da yansıyan bu kötü olaydan ötürü insanlar ile olan ilişkilerini neredeyse tamamen keseceğine, uzunca bir süre boyunca tek başına kalacağına, her arzunun kişiyi mutlu edecek şekilde gerçek olacağına, elindeki zenginliğin her geçen gün daha da eriyeceğine, kısa süre içinde büyük borçların altına gireceğine ve sıkıntılarının sürekli artacağına, kin ve düşmanlığın olduğu insanlarla da uzlaşma ve barış sağlayacağına, çok huzurlu ve mutlu bir hayata sahip olacağına, hayırlı bir sürece girileceğine, kazancın daha da artacağına, işlerinin çok kazançlı ve hızlı bir şekilde ilerleyeceğine, çok büyük üzüntü duyacağına, sıkıntılı ve zor zamanlar geçireceğine tabir olunur.

Rüyada sevdiğini sözlenmiş gördüyseniz:

  • Hayatın size sağlayacağı zevklerin tadını çıkartmaya bakın.

Rüyada sevdiğini sözlenirken görmek rızkın günden güne genişleyeceğine, bolluk ve bereket içinde geçecek olan bir döneme girileceğine, huzurlu ve rahat bir hayat yaşanacağına, rüyayı gören kişinin umutlarını bağladığı ve emek verdiği işlerin de kendisi için yüz güldürecek ve avantaj sağlayacak sonuçlar vermeyeceğine, eline büyük paralar geçeceğine işaret eder.

Rüyada sevdiğinden güzel söz duymak malının ve aşının da çoğalacağına, yapılacak olan birş seyahatinin iptal edileceğine, sıkıntılı ve sorunlu olaylar ile karşılaşacağına delalettir.

Rüyada sevdiğini sözlenmiş görmek rakiplerini ve düşmanlarını geride bırakacağına, yapılan atılımların rahat bir hayatın kapısını açacağına, iş hayatında düştüğü zor durumlardan kurtulacağına işarettir.

Rüyada söz bileziği görmek kaçan fırsatların tekrar ele geçeceğine, kazanılan paranın sevilen kişilerle bölüşüleceğine ve çok sevilen bir kişi olunacağına, özlediği yerlere yolculuk edeceğine, rakiplerini gerisinde bırakacağına ve kendisine karşı kem gözlerle bakan kişileri de bertaraf edeceğine işaret eder.

Rüyada birine söz söylemek kendisini çok iyi hissedeceğine, ağız tadının, moralinin, neşesinin ve sağlığının yerine gelmesine vesile olacak kısmetler alacağına, kısmetlerinin bol olacağına, mali konularda yeterince dikkatli davranmadığı için sürekli bir dar boğaz yaşayacağına delalet etmektedir.

Rüyada özlü söz görmek alınacak sevinçli haberlerle mutluluk dolu günler yaşanacağına, sorunların haneden kısa zamanda uzaklaştırılacağına, sağlıkla ilgili bir sorunun tedavi edileceğine, sıkıntılarından bir kuş gibi kurtulacağına, ferahlığa çıkacağına ve kendisiyle birlikte bütün ailesini rahata erdireceğine, paslı bir çiviye basabileceğine tabir olunur.

Rüyada parmakta söz yüzüğü görmek hayırlı olaylar ve durumlar ile karşılaşacağına, sağlık sorunlarının biteceğine, mutlu olunacağına, zarar edilen işlerin yakında telafi edileceğine, kazançlı bir ortaklık kurulacağına yorulmaktadır.

Rüyada birisine söz söylemek adından söz ettirecek adımlar atacağına, birçok çalışmaya ve projeye girileceğine, yardımcı olmayacağına ve sorunların üstüste geleceğine işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments