Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birinden güzel söz işitmek

Rüyada birinden güzel söz işitmek

Rüyada birinden güzel söz işitmek sorunların çalışmaları baltalamayacağına, zor zamanların çok eskide kalacağına, sağlık sorunları ile ilgili olarak kısa bir tedavi sürecine girileceğine, iş konusunda uzun süren tartışmaların sona ereceğine, sorunlarını geride bırakıp huzurlu bir hayat süremeye çalışacağına ve neredeyse kendisi ile aynı yollardan geçmiş hayırlı bir kısmet ile dünya evine gireceğine, alınacak müjdeli haberler sayesinde verilecek olan bir karar konusunda olumlu bir yol takip edileceğine, Allah yolunda büyük ve güzel işler yapacağına, kendisinin sahip olacağı şans sayesinde başkalarının da kendisi sayesinde nasipleneceğine ve mutlu olacağına, hakkını savunamayacağına, keyifli günler geçireceğine yorulmaktadır.

Rüyada birinden güzel söz işitmek gördüyseniz:

  • Kendinize hangi koşul veya ortamlarda, tam olarak ne yapmak istediğiniz sorusunu sormanız gerekiyor.

Rüyada birinden güzel söz işitmek o kişiyi istese de hayatından çıkaramayacağına, üzerinde düşünülen bir çalışmanın büyük kazanç sağlayacağına, rahat nefes almaya başlayacağına, moralinin ve neşesinin yerine geleceğine alamet eder.

Rüyada güzel söz işitmek maddi ve manevi açıdan büyük bir ilerleme kaydedileceğine, sorun yaratan olayların yakında biteceğine, rahat ettirecek bir işe girileceğine, büyük başarılar kazanılacağına, uzun bir süre yas tutmak zorunda bırakacağına, işyerinde yükselme yolu açık olan mevkilere terfi edileceğine ve hem işyerinde hem kendi hanesinde bolluk ve bereket içine yaşanacağına yorulur.

Rüyada söz işitmek gerçek huzuru ve mutluluğu yakalayacağına, bolluk içinde yaşanacağına, hedeflerine ulaşacağına, hayallerini gerçekleştireceğine yorulmaktadır.

Rüyada küfürlü sözler işitmek maddi olarak eksiye düşüleceğine, çok huzurlu bir ortama kavuşacağına, iş hayatında ve aile hayatında çok güzel şeyler ile karşılaşılacağına, insanlar arasında barışın sağlanacağına, küslerin ve kırgınların barışacağına, çok büyük bir mutluluğa erileceğine, sevdikleriyle beraberliklerinde kavgalar oluşacağına, yanlış anlaşılmalardan dolayı sürekli kendini ispat etmek zorunda hissedeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada arkadaşından azar işitmek kötü ve üzücü durumlar ile karşılaşacağına, kendisini adadığı ve yıprattığı bazı konularda çok rahatsızlık duyacağına, ister istemez çok üzüleceğine, yaptığı işlerden bereket göremeyeceğine, rızkının kesilmeyeceğine yorulur.

Rüyada anneden azar işitmek bir süre sorun yaşasa da daha sonra çok daha iyi bir şekilde ilerleme kaydedeceğine, şanssızlığının ortadan kalkacağına, farklı kişilerle tanışacağına, yeni yerler göreceğine, isteklerine ve dileklerine kavuşacağına alamet eder.

Rüyada iltifat işitmek zararının büyük olacağına, büyük ve başarılı adımlar atacağına, işlerinin her geçen gün daha büyük kazanç sağlayacağına ve eline geçen tüm fırsatları değerlendirip kendisine çok iyi bir gelecek kurmak için büyük çaba sarfedeceğine, hayırlı bir erkek ile evleneceğine işaret etmektedir.

Rüyada ezan sesi işitmek maddi imkânlarının artacağına, sıkıntılarının biteceğine, kısa süre içinde kazancını epey arttıracağına, yakın akrabalardan biri ile bir iş kurulacağına, bu sayede kazançlı adımlar atılacağına, kısa zaman içinde şirketin daha da büyüyeceğine işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments