Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada söz töreni görmek

Rüyada söz töreni görmek

Rüyada söz töreni görmek hayırlı kişilerle iş hayatında çok iyi yerlere gelineceğine, sıkıntıların sona ereceğine, zor günlerin geride kalacağına, çektiği çilenin unutulmasını sağlayacak kadar rahatının ve huzurunun yerinde olacağına, kısa süre içinde çok büyük atılımlar gerçekleştireceğine, büyük bir proje ile birlikte zenginliğe adım atacağına, sıkıntılarından kurtulacağına, düştüğü zor durumların üstesinden kolayca geleceğine, bir sebeple çok zor duruma düşeceğine, işlerinin sarpa saracağına, sonunda maddi zarara gireceğine, hayallerin hayırlı bir şekilde gerçekleşeceğine, kişinin tüm günahlarının af olup, dünyadaki hayatının gönlünce geçeceğine tabir olunur.

Rüyada söz töreni gördüyseniz:

  • Kesin olarak tembellik isteğine yüz vermeyin.

Rüyada söz töreni görmek rakiplerine karşı her zaman zafer kazanacağına, en yüksek makama ulaşarak itibar sahibi olacağına ve kazancının da hiç eksilmeyeceğine, sevdikleri için hiçbir fedakârlıktan kaçınmayacağına, işlerinde yaşanan sorunların biteceğine rivayet etmektedir.

Rüyada töreni görmek çok büyük sıkıntıların ve sorunların ardından çok hayırlı kazançlar elde edileceğine, kazancının artacağına,, yaşamının da istediği şekilde ilerleyerek her geçen gün çok daha güzel olacağına işaret etmektedir.

Rüyada tören izlemek büyük zarar edeceği bir döneme gireceğine, yakın zaman içinde çok büyük bir kaza yaşanacağına, hem maddi hem manevi olarak büyük kayıplar yaşanacağına, aksiliklerle dolu bir döneme girileceğine, şansının bahtının açılacağına alamet eder.

Rüyada düğün törenine katılmak sıkıntıya ve zahmete düşeceğine, işlerin iyiye gideceğine, çok büyük kısmetlere sahip olacağına alamet etmektedir.

Rüyada dini tören görmek elinden gelen herşeyi yapmasına rağmen ancak işi bilen birinin destek vermesi ile sorunlardan kurtulacağına, mantık ve sezgileriyle hareket etmesi halinde her işini kolaylıkla halledeceğine, kişinin her türlü zenginliğine delalettir.

Rüyada törene katılmak yeni kazanç kapılarına kavuşacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine,  yapacağı her işte ve atacağı her adımda çok büyük kazançlar ve başarılar elde edeceğine ve çok sevilip sayılan bir kişi olacağına, iş hayatında zarar edileceğine, hata yapılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada tören yeri görmek dayanışma ve sevgi içinde olacağına, yavaş yavaş toparlanarak, maddi yükümlülüklerinden kurtulmaya başlayacağına, işlerinin eskisi gibi yolunda gideceğine, lüks, konforlu, rahat, zahmetsiz ve çilesiz bir hayat yaşayacağına inanılır.

Rüyada asker töreni görmek çok büyük çalışmalar ortaya koyacağına ve maddi açıdan çok yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, yardım isteyen arkadaşa elden gelen desteğin verileceğine, geçim sıkıntısının ve para derdinin olmayacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments