Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada söz dalaşı yapmak

Rüyada söz dalaşı yapmak

Rüyada söz dalaşı yapmak anlık çıkışların da kişiye dönüp dolaşıp zarar vereceğine, hayırlı bir kısmetle karşılaşılacağına, oldukça büyük bir tehlike geçireceğinize, ulaştığı başarıları ve elinde bulunan imkânları kıskanan kişiler tarafından bir dedikoduya malzeme edileceğine, kişinin içindeki gücü diri tutarak her türlü sorunun üstesinden geleceğine, çevresinin hep insanlarla dolu olacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde kurtulup çok rahat, huzurlu ve mutlu bir hayata adım atacağına, maddi anlamda yarışılmayacak ve tabiri caizse boy ölçülemeyecek güce kavuşacağına yorulmaktadır.

Rüyada söz dalaşı yapmak gördüyseniz:

  • Evinizde belli amaçlarınıza ulaşmanızı sağlayacak değişiklikler yapabilirsiniz.

Rüyada söz dalaşı yapmak hiç hesapta olmayan bir seyahate, büyük bir başarı kazanarak maddi ve manevi olarak çok büyük bir rahatlığa ereceğine, sabrını zorlayacağına delalettir.

Rüyada söz dalaşına girmek bitmez sandığı borçlarından ve fakirliğinden kurtulacağına, çok iyi mevkilere götürecek çalışmalara imza atılacağına, mutluluktan ayakların yerden kesileceğine, eş, dost ya da akrabanın verdiği sözlerin gerçekleşmeyeceğine delalet eder.

Rüyada söz dalaşı etmek daha sonra karşısına çıkabilecek bir olay için çeşitli önlemler alacağına, kötü bir sürprizle karşılaşılacağına, çok zor bir yoldan geçeceğine, çok büyük sorunları parça parça kolayca halledeceğine, maddi ve manevi olarak uğradığı zararı yavaş yavaş telafi edeceğine ve geçirdiği çok zor dönemlerden ötürü biraz da olsa yıpranmış olacağına işaret etmektedir.

Rüyada ağız dalaşı yapmak işini kaybedeceğine, herhangi bir sorun ile karşılaşılmayacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından kısa bir süre içinde ve herhangi bir zarar görmeden kurtulacağına tabir olunur.

Rüyada birisiyle ağız dalaşı yapmak hem ruhsal hem de bedensel olarak iyileşme kaydedeceğine, dünya malının da kendisinin bile hayal edemeyeceği kadar çoğalacağına, yanlış bir karar vereceği için  eline geçen fırsatları kaçıracağına işaret eder.

Rüyada biriyle ağız dalaşı yapmak işlerinden de geri kalacağına, yakın bir zamanda çok daha kazanç getirecek ve etraftaki herkesin yararlanabileceği bir işe girileceğine, bazı kişilerle tartışma yaşayacağına delalet eder.

Rüyada arkadaşınla ağız dalaşı yapmak gönül ilişkilerinde yeni bir sayfa açılacağına, yakın bir zamanda ortaya çıkan sağlık sorununun tedavi edileceğine, ekmeğine leke süreceğine ve helal lokmasına fesat karıştıracağına, keyfinin yerine geleceğine ve ağız tadıyla yaşayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada biriyle laf dalaşına girmek maddi açıdan çok iyi bir duruma gelineceğine ve çok mutlu bir haber alınacağına, hayata küseceğine, karamsar ve umutsuz olacağına sonra da kafasındaki soru işaretlerine cevap bulacağına bu sayede korkularından, kuruntularından ve kafa karışıklığından kurtulacağına rahat edeceğine işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments