Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada söz vermek

Rüyada söz vermek

Rüyada söz vermek insanların kendisine her zaman destek olacağına, sıkıntıların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, yapılan çalışmaların çok daha fazla kar sağlayacağına, deyim yerindeyse geniş geniş yaşayacağına, işlerini çok iyi bir şekilde idare ederek yakında çok daha iyi bir konuma gelmesini sağlayacağına, onlarla birlikte hareket edeceğine, boş vaktinin hepsini onun yanında geçireceğine ve ileride kendisi gibi herkesin itibar ettiği, inandığı ve sevdiği bir kişi olacağına, sorunlarının çözümü için daha iyi adımlar atacağına yorulmaktadır.

Rüyada söz vermek gördüyseniz:

  • Yalnız kişisel yeteneklerinize öncelik tanımaya çalışmalısınız.

Rüyada söz yüzük takmak çok büyük ve kötü olaylar yaşayarak ve dedikodu malzemesi olarak insan içine çıkamaz durumlara geleceğine, ele güne muhtaç hallere geleceğine, ailesinin geçimini sağlayamaz ve onların karnını doyuramaz olacağına, işlerinin yoluna gireceğine, sağlığının yerine geleceğine, kişinin ihtiyacı olan çarelere, çözümlere ve şifaya da kavuşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada söz yüzüğü görmek zor günlerde insanlara yardım edeceğine, sorun yaratan kişilerle araya bir sınır çizileceğine, rızık eksikliği yaşayacağına işaret eder.

Rüyada şarkı sözleri görmek yaşanabilecek bazı sorunların çok hızlı bir şekilde çözüleceğine, mutluluğun ve başarının sırrını çözmeyi bileceğine, başının belaya girmeyeceğine, başarılarının ve mutluluğunun da daim olacağına yorulmaktadır.

Rüyada sözlenme görmek işlerinin açılması sayesinde yeni ve daha büyük bir haneye geçeceğine, heyecan verici gelişmeler yaşayacağına, geleceğe daha umut dolu bakacağına ve moralinin yerine geleceğine, bolluk getirecek bir döneme girileceğine delalet etmektedir.

Rüyada söz yapıldığını görmek çok mutlu olunacağına, sorunların ve umutsuzluğun geride kalacağına ve güzel günler geçirileceğine, yaşanacak sıkıntılı bir durum yüzünden çok kötü şeylerin ortaya çıkacağına, girdiği bir ortaklıktan büyük zararla çıkacağına delalettir.

Rüyada birinden güzel söz işitmek onun mutlu olmasına vesile olacağına, uzun zamandan beri kurulan hayallerin kısa süre içinde gerçekleştirileceğine, büyük atılımlar yapılacağına, iş yaşantısında hırslanacağına işarettir.

Rüyada söz görmek hayattan hiç zevk alamaz olacağına, kem gözlere geleceğine, aile içindeki huzurunun ölene kadar aynı şekilde süreceğine, mutluluğunu hiçbir şeyin bozamayacağına, uzun zamandan beri kendisini zorlayan borçlarını kapatacağına yorulur.

Rüyada sözü atmak göreceği destekten dolayı moral bulacağına, üzüntü duyulan durumların gün geçtikçe daha kötü bir hal alacağına, maddi ve manevi olarak daha iyi bir duruma geleceğine işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments