Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada özlü söz görmek

Rüyada özlü söz görmek

Rüyada özlü söz görmek büyük miktarda kazanç sağlayacağına, zorlukların çözüme kavuşacağına, kısa sürede büyük aşama kaydedeceğine, eskisi gibi kolay şekilde yaşayamayacağına, yakın bir zamanda ortak olacağı bir işte çok büyük kazançlar elde edeceğine, başı sıkışmış kişilere destek olacağına, atılan adımların sevilen kişilere de katkı sağlayacağına, rahatsızlık veren kişilerin uzaklaştırılacağına, huzur ve mutluluk ortamının yaratılacağına, kapanan bütün kapıların açılacağına, rahatlığa erileceğine, gelirinin azalacağına, karşısına aksiliklerin ve engellerin çıkacağına ve rakiplerinin kendisini yenmesi nedeni ile başarısının düşeceğine, ailesine daha iyi yaşam koşulları sağlayabilmek adına işlerini büyütmek için mücadele vereceğine inanılır.

Rüyada özlü söz gördüyseniz:

  • Ailenizle ilgili konulardaysa bazı pürüzler olabilir.

Rüyada özlü söz görmek ilim irfan sahibi kişiler ile dost olacağına, refah düzeyinin gittikçe düşeceğine, maddi olanakların kötüleşeceğine, uzun zamandan beri sürdürülen hayallerin kaybedileceğine, bağışıklığın zayıflamasından ötürü sağlık sorunları yaşanacağına, projelerin ve harcanan emeklerin de takdir göreceğine tabir olunur.

Rüyada öz kardeşinin öldüğünü görmek onlarla arasının açılacağına, elinde bulunan fırsatların bir bir boşa çıkacağına ve sıkıntı çekeceğine, sağlığıyla ilgili çıkmazlara düşmeyeceğine, huzurlu ve rahat bir hayatı olacağına delalettir.

Rüyada öz ablasını görmek sorun üstüne sorun yaşanacağına ve maddi açıdan çok kötü bir işe girileceğine, bir sebeple işlerin kötüye gideceğine ve yapılan çalışmalardan kazanan paranın heba olacağına, çok yoğun çalışacağına rivayet etmektedir.

Rüyada özalı görmek dinde ve ahlakta olgun ve güzel kimse olacağına, sağlıkla ilgili olarak bir sorun yaşanacağına, hayal edilen şeylere kısa zaman içinde ulaşılacağına yorulur.

Rüyada öz amcanı görmek karşısına çıkan aksiliklere, zorluklara, sıkıntılara ve sorunlara göğüs gereceğine, işlerin çok hayırlı kazançlar getireceğine, üzüntülü bir döneme girileceğine alamet eder.

Rüyada özlenilen birini görmek sevincinin sabun köpüğü gibi sönmeyip, ömür boyu devam edeceğine, takdir görecek pek çok iş yapacağına, huzur kaçıran olayların sona ereceğine inanılır.

Rüyada öz anneyi görmek gelecek olan paranın ise işleri yürütmek için kullanılacağına ve bu yüzden çok sıkıntı çekileceğine, aşk ve para işle ilgili olarak istenen bütün dileklerin gerçek olacağına, elini attığı her işten muvaffak olacağına ve kafasına koyduğu her amacı gerçekleştireceğine alamet eder.

Rüyada öz babasının öldüğünü görmek yaşanan güzel olayların kısa sürede kötüye döneceğine, haksızlık yaşanacak bir olayla karşılaşılacağına, sıkıntıların ve sorunların yakın bir zaman içinde son bulacağına, çok büyük mutluluklar ve sevinçler yaşanacağına, aile hayatına yakın bir zaman içinde çok büyük bereket ve bolluğun geleceğine, iş hayatındaki bu güzel gelişmelerin aile hayatına da yansıyacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments