Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada söz alışverişi yapmak

Rüyada söz alışverişi yapmak

Rüyada söz alışverişi yapmak ancak daha sonra gururuna bu durumu yediremeyerek kendisinin de gidip başka birini dolandırmaya çalışacağına, rüya sahibinin istediği gibi bir işe kavuşacağına ve sorunlarının üstesinden hızlı bir şekilde geleceğine, bir sebeple daha önce hiç yapmam dediği bazı işlere gireceğine, çalışılan işte büyük bir zam alınacağına, aile hayatında çok kötü ve tartışma dolu günler geçireceğine ve endişe ettiği problemlerin çözüme ulaşacağına, zarar edeceği bir çalışmaya girmek zorunda kalacağına, üzüleceğine, mutsuz ve huzursuz olacağına, kendisine akıl veren aile büyüklerini dinlememesi veya aşırı inatçı yapısı yüzünden kendi bildiğini okuması ile de geleceğine dair yanlış kararlar almasının cezasını çekeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada söz alışverişi yapmak gördüyseniz:

  • Yetenekli kişilerle bir araya gelerek uyumlu bir takım çalışması ortaya koyabilirsiniz.

Rüyada söz alışverişi yapmak bilgiyle donanacağına, huzurlu günlerin yakında olduğuna ve huzursuzlukların tatlıya bağlanacağına, gireceği bir işte kendisini çok iyi yerlere getirecek çalışmalar gerçekleştireceğine yorulmaktadır.

Rüyada alışveriş yapmak kıyafet almak fedakârlıklar yapacağına, sevdiği bir kişinin, insanlara karşı kötü şeyler yapacağına, hiç ummadığı kadar kötü bir duruma düşeceğine, rahat ettiği bir dönemde başına gelecek bazı kötü olaylardan ötürü canını sıkan durumlar ile karşılaşacağına delalet etmektedir.

Rüyada mutfak alışverişi yapmak şansının ve kısmetinin açılacağına, günlerinin güzelleşeceğine, sıkıntılarını bu sayede çözeceğine, zahmetli bir işin alınacak yardımlar sayesinde kolayca nihayete erdirileceğine delalet eder.

Rüyada düğün alışverişi yapmak kendisine yeni bir hayat kuracağına, yeni işlere girileceğine, yüreğine su serpecek çok sevinçli haberler alacağına delalet etmektedir.

Rüyada bebek için alışveriş yapmak sağlığının yakın zaman içinde bağışıklığının düşmesi sonucu bozulacağına ve yakınındaki bir kişiden ihanet göreceğine, elinde bulunan imkanları kullanmaya çalıştığında birçok sorunla karşılaşacağına, yaşamının kendi istediği şekilde ilerlemeye başlayacağına ve her şeyin güllük gülistanlık hale geleceğine rivayet eder.

Rüyada pazarda alışveriş yapmak kendi şansını kendi yaratacağına, yaşanan kötü olayların unutulacağına, yakın bir akrabanın yaşadığı sağlık sorununun tedavisi için çaba gösterileceğine delalet eder.

Rüyada çeyiz alışverişi yapmak zamanını Allah yolunda hayır işleriyle geçireceğine, elinin bolluk ve bereket göreceğine, yokluğunun çilesinin, zahmetinin ve hastalığının da son bulacağına, büyük bir zenginliğin kapısının açılacağına işarettir.

Rüyada evlilik alışverişi yapmak çok başarılı ve mutlu bir insan olacağına, dünya malı edinerek rahata kavuşacağına, yapacağı girişimlerin ve alacağı kararların kendisine çok olumlu neticeler sağlayacağına, özellikle küçük iş yerleri açma düşüncesinde olanlar için işlerin kısa sürede büyüme göstereceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments