Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada söz olduğunu görmek

Rüyada söz olduğunu görmek

Rüyada söz olduğunu görmek şöhret elde edeceğine, güç ve kudret kazanacağına, iyi bir kariyer edineceğine, sorunlarının kısa sürede ortadan kalkacağına, zahmetli bir işin alınacak yardımlar sayesinde kolayca nihayete erdirileceğine ve sevinçli haberler alınacağına, yüzüğü kaybetmesi ise dul kalacağına, sıkıntılı bir dönemden geçeceğine, sıkıntıların biteceğine, adının da yaptığı iş sayesinde daha çok insan tarafından bilinir olacağına delalet eder.

Rüyada söz olduğunu gördüyseniz:

  • İş ortaklıklarında son derece anlayışlı olmaya gayret etmelisiniz.

Rüyada seni seviyorum sözü duymak kariyerinde çok büyük atılım yapacağına, eğlenceli ve hoş günler geçireceğine, sıkıntı ve sorunlarından en kısa zamanda kurtulacağına tabir olunur.

Rüyada sözle kavga etmek hayatının daha bir kolay ve güzel olacağına, hakkını koruyamadığı gibi, ailesinde de sözünü dinletemeyen biri haline geleceğine, kişinin eşini el üstünde tutarak bir dediğini iki etmeyeceğine yorulur.

Rüyada söz mendili görmek geniş bir ev satın alacağına, ailesini de maddi olarak rahat ettireceğine, maddi sıkıntılarının ortadan kalkacağına ve yüzünün güleceğine, kıran kırana bir mücadelenin ardından rakiplerin çok zarar edeceğine ve kısa süre içinde pek beklenmeyen bir performans sergileneceğine alamet eder.

Rüyada şarkı sözü yazmak çok kazançlı ve güzel işlere gireceğine, kişinin yasa düşeceğine, bağlılıkların zayıflayacağına ve rüya sahibinin kendi hayatının kontrolünü alabilmek için yoğun mücadeleler içine gireceğine inanılır.

Rüyada birinden söz duymak yeni işlere girip daha büyük kazançlara sahip olmak için kendi işini kuracağına, alacaklarını tahsil edeceğine, yeni kararları sayesinde yüzünün güleceğine tabir olunur.

Rüyada şarkı sözü görmek inancını hiçe sayarak gözünü karartıp kötü işlere gireceğine ve doğru yoldan sapacağına, gelirinin giderinden fazla olacağına, yeni çalışmalar ve yeni fikirlerle döneceğine rivayet eder.

Rüyada kızını sözlemek istediği gibi yaşayacağına, eline geçecek olan fırsatların günden güne çoğalacağına, uzun zamandan beri bozuk olan sağlığının yerine geleceğine, çok büyük atılımlar gerçekleştirip çok hayırlı ve büyük kazançlar elde edeceğine yorulur.

Rüyada altın söz yüzüğü takmak epey büyük bir rahatlık yaşayacağına, kuracağı ortaklıklar ile işlerini çok büyüteceğine, uğranılan zararın telafi edileceğine ve çok büyük bir atılım yaparak sosyal hayatında çok mutlu olacağına, zor bir durumda olan çalışmaların ve projelerin rahatlayacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments