Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada söz yüzüğü bulmak

Rüyada söz yüzüğü bulmak

Rüyada söz yüzüğü bulmak herkesin sevdiği, saydığı ve tanıdığı biri olacağına, mal mülk edineceğine, ne yapacağını bir türlü kestiremeyeceğine, başka insanların söylediği şeyler yüzünden sevdiği kişiyi kırdığına, yeni insanlar ve yeni ülkeler görülüp gezileceğine, eğitimle ilgili karşılaşılan bir fırsatın değerlendirileceğine, bir türlü ödeyemediği borçlarını yakında ödeyeceğine, kuracağı bir ortaklık sayesinde cebinin para göreceğine ve aile hayatında kaybolmuş olan huzurun tekrar bulunacağına, yaşlanmayacağına ve enerjisini kaybetmeyeceğine, kendisine uzun süre gelemediği gibi işte de moralsizliği nedeniyle sıkıntı yaşayacağına alamet etmektedir.

Rüyada söz yüzüğü bulmak gördüyseniz:

  • Öte yandan bazı hoş sürprizler desizi şaşırtabilir.

Rüyada söz yüzüğü bulmak dertlerin ve sıkıntılarının son bulacağına, duygusallığın ön plana çıkacağına, maddi açıdan rahat edileceğine işarettir.

Rüyada söz yüzük takmak ancak bilgisi, becerileri ve deneyimleri sayesinde bu durumlardan kurtulacağına, bir anda zenginlikten fakirliğe düşeceğine, iyilik görüleceğine ve yeni dostluklar kurulacağına delalettir.

Rüyada söz yüzüğünü kaybetmek lakin bu kötü sözü ne için söylendiğine dair hiçbir şey bilmeyeceğine, ancak daha sonra bu sorunlardan kolayca kurtulacağına, sıkıntı ardından huzurlu ve mutlu günlere tabir olunur.

Rüyada söz yüzüğünü atmak hayatının adeta cennete döneceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından kısa sürede kurtulmasına yardım edeceğine, istemeden bazı sorunlara ve sıkıntılara sebep olacağına işaret etmektedir.

Rüyada söz yüzüğü görmek bir kere yaptığı hataya bir daha yapmayacağına, güzel, sürpriz ve müjdeli olaylar yaşayacağına, engellerin aşılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada nişan ve söz yüzüğü görmek sıkıntıların ve sorunların geride kalacağına, kişiyi hayal kırıklığına uğratmayacağına, sıkıntıların ve dertlerin başgöstereceğine alamet etmektedir.

Rüyada söz yüzüğünü çıkarmak verilen sözlerin çok iyi bir şekilde yerine getirileceğine, tüm sıkıntılarını ve dertlerini geride bırakacağına, gidilen yolda toplumun tanıdığı ve takip ettiği bir kişi olunacağına işaret etmektedir.

Rüyada söz yüzüğü atmak el attığı bütün işlerde çok büyük zararlara uğrayacağına, maddi yükümlülüklerin azalacağına, elinde bulunan işleri de çok kısa zamanda ve pek zorluk çekmeden bitireceğine alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments