Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sözler duymak

Rüyada sözler duymak

Rüyada sözler duymak elinde bulunan işlerde sorunlar yaşayacağına, gelecekte de fikirlerinin toplumsal olaylarda etkili olacağına, çok sağlıklı olunacağına, ticarette şansının yaver gideceğine, sevinç dolu haberler alacağına, malından ve parasından kaybedeceğine, olumsuz olaylarla karşılaşacağına, eş, dost  ya da akrabalardan biri sayesinde bir zararın telafi edileceğine, büyük kazanç getiren bir işin zarara geçeceğine işaret etmektedir.

Rüyada sözler duymak gördüyseniz:

  • Boşuna mantıklı argümanlar ortaya koymaya çalışıyor olabilirsiniz.

Rüyada tatlı söz duymak yorgunluğun atılacağı ve yeni iş fikirleri ile dönüleceği bir tatile çıkılacağına, silkelenip üzerindeki ağırlığı atıp rahatlayacağına, adımlarını daha sağlam atacağına yorulmaktadır.

Rüyada güzel sözler duymak başını ağrıtan ve bazı konularda kendisine köstek olup işlerinin kötüleşmesine sebep olan kişilerden uzaklaşacağına ve daha rahat ve daha mutlu yaşayacağı bir döneme gireceğine, artık insanlar ile arasında herhangi mesafe kalmayacağına, yokluğun biteceğine işaret eder.

Rüyada erkekten güzel sözler duymak her şeyin gönlünce olacağına, ne yapılırsa yapılsın işin başında durulmadığı için bir türlü sonuç vermeyeceğine, yakın bir dostla ters düşüleceğine ve talihsiz bir kaza yaşanacağına, elini attığı her işten hayırlısıyla çıkacağına işaret etmektedir.

Rüyada eski sevgiliden güzel söz duymak yaşanan küskünlüklerin ve kırgınlıkların son bulacağına, düşman hususunda keder ve üzüntüye, üzüntülerinden ve dertlerinden ötürü hasta olacağına yorulmaktadır.

Rüyada sözler duymak sıkıntılı zamanların geride kalacağına, yardım istenen kişilerin yardım eli uzatmayacağına, onlardan her zaman saygı ve sevgi göreceğine rivayet eder.

Rüyada sevgiliden güzel sözler duymak maddi ve manevi olarak büyük bir zarara uğrayacağına, kendisini yakın bir akrabasının ihaneti içinde bulacağına, aile bireylerini üzecek ve eldeki imkanların heba olmasına yol açacak bir kişi ile muhatap olacağına ve bu durumun rakipleri çok sevindireceğine, en başta sorunsuz olarak görülen bir çalışmanın daha sonra bozulacağına işaret eder.

Rüyada namaz kıl sözü duymak azla yetinmek zorunda kalmayacağına, kendisine en uygun olanı seçip hayatını kurma yolunda adım atacağına, parasal olarak iyi bir noktaya geleceğine, mutlulukların yarım kalacağına yorulur.

Rüyada bir söz duymak herkesin bu işten ötürü çok büyük bir şaşkınlık yaşayacağına, böylece hem malının hem de parasının katlanarak artacağına, hatta eskisinden daha iyi bir hale getirileceğine, yaşanan tatsızlıkların ortadan kalkacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments