Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ölmüş birine söz vermek

Rüyada ölmüş birine söz vermek

Rüyada ölmüş birine söz vermek hayati tehlike içeren bu kazadan sonra işlerin aksayacağına, keyfinin ve rahatının yerinde olacağına, çalışma esnasında gösterilecek başarı sayesinde yönetimden çok büyük övgüler geleceğine, ancak daha sonra yakın bir arkadaştan alınacak destek sayesinde zorlukların aşılacağına, hainlik yapacağına, zaaflarına kapılacağına, maddi olarak da yüksek konumlara erişeceğine, bazı zorluklara ve kötü kişilere denk geleceğine delalettir.

Rüyada ölmüş birine söz vermek gördüyseniz:

  • Acelecilikten gelen sakarlığınızı kontrol altına almalısınız.

Rüyada güzel söz işitmek yaşadığı sıkıntılardan ve sorunlardan yakın bir zamanda kurtulacağına, üzüntü duyduğu olayları tek başına düzelteceğine, onuruna ve şerefine leke süreceğine, asla elden ayaktan düşmediği gibi, kimseden yardım almak zorunda kalmayacağına yorulur.

Rüyada söz ve nişan yüzüğü takmak sevdiği kişilerle mutlu olacağı bir işe gireceğine, ve hayırlı ve doğru adımların atılması sayesinde sorunları geride bırakacağına, güzel ve doğru işler yapacağına, işten güçten elini eteğini çekeceğine, malının mülkünün gözünde kıymetini yitireceğine, sevdiği kişiler ile çok büyük tartışmalar yaşayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada aşk sözleri görmek şimdiye kadar hiç olmadığı kadar iyi gelişmeler göstereceğine, ekonomik kayıpların sürekli artacağına, hanede bulunan kişileri çok üzecek bir karar verileceğine, sağlık sorunları varsa düzeleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada eski sevgiliden güzel söz duymak sıkıntılı bir döneme girileceğine, evlilik yolunda engeller çıkacağına, büyük bir maddi kazanca kavuşulacağına, sıkıntılı zamanların geride kalacağına, elin yapılacak işlerle gitgide bollaşacağına, gayrimenkul sektörüne adım atılacağına, böylece maddi imkânların genişleyeceğine yorulur.

Rüyada baba sözü dinlememek bol kazançlı ve hayır dolu bir işe girileceğine, kesilemeyecek ve bitmeyecek gelir elde edeceğine, malını ve canını emniyete alacağına, düşmanlara sahip ise, onlara galip geleceğine işaret etmektedir.

Rüyada söz çikolatası görmek akıp giden zamana rağmen halen istenen noktaya gelinemeyeceğine, hiç istemediği işlere gireceğine, bir sebeple bu kişiyle aranın açılacağına rivayet eder.

Rüyada birine söz vermek çok para kazanacağına, kişinin işlerinin yoluna gireceğine, insanların içinde güzel bir mevkiye sahip olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada güzel söz görmek gerçekleştireceği çalışmalar ve ortaya koyacağı işler sayesinde çok dikkat çekeceğine, şanssızlıklar yaşayıp uzun bir zaman boyunca kendisini toparlayamayacağına, eline geçen fırsatları değerlendirmesi sayesinde çok mutlu olacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments