Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada söz çiçeği görmek

Rüyada söz çiçeği görmek

Rüyada söz çiçeği görmek kazancın yarı yarıya artacağına, söylediklerinin çıkacağına ve hissettiklerinin de gerçekle örtüşeceğine, hayatı neredeyse baştan aşağı değiştirecek bir konuda uzun uzun düşünerek karar verileceğine, sorunlarının ve sıkıntılarının bu kişi yüzünden gün geçtikçe daha artacağına, haksızlık ve nankörlük göreceğine, çok üzüleceğine, masumluğunu ispat edene kadar da rahata ve huzura kavuşamayacağına, başarısızlığa düşüleceğine, yardımda bulunacağına, büyük başarılar elde edeceğine delalet eder.

Rüyada söz çiçeği gördüyseniz:

  • Bazı kişiler işin ya da olayın gerektirdiğinden daha fazla ya da daha hızlı çalışılması için baskı yapıyor olabilirler.

Rüyada söz çiçeği görmek umutsuz ruh halinden sıyrılacağına, çok hayırlı ve mutlu günler göreceğine ve başının sıkışmasına sebep olan olaylardan en kısa zamanda kurtulacağına, aile hayatında çok güzel gelişmeler yaşayacağına, hayatı içinde süren belirsiz durumların yavaş yavaş düzeleceğine alamet eder.

Rüyada başkasını sözlenmiş görmek sorunlarla ve tartışmalarla dolu bir döneme girileceğine, zamansız girilen işte huzursuzluk yaşanacağına, iç dünyasının zenginleşeceğine, aile hayatı ile ilgili çok güzel adımlar atılacağına ve çok hayırlı kazançlar elde edileceğine delalet eder.

Rüyada söz olduğunu görmek verilen sözlerin çok iyi bir şekilde yerine getirileceğine, düzeninin bozulacağına, emeklerinin boşa gideceğine, hayır getirecek bir ortaklığa girileceğine, iş amaçlı çıkılacak bir seyahatten güzel haberlerle dönüleceğine ve zarar getirecek bir işten kazançlı bir şekilde çıkılacağına delalet eder.

Rüyada söz yapmak vicdan azabı yaşayarak çok kötü durumlara düşüleceğine, kucaklaşacağına, hasret ve özlem gidereceğine, zamanın değerinin bilineceğine ve  ona en uygun şekilde yaşanacağına inanılır.

Rüyada söz kurdelesi görmek sevdiği kişilerle mutlu olacağı bir işe gireceğine, başarılı bir adım atılması ile işlerin toparlanmaya başlayacağına, dualarının kabul olup gerçekleşeceğine tabir olunur.

Rüyada söz yüzük görmek alınan borçların ödenememesinden ötürü gittikçe artacağına, zalim ve kötü kişiler ile büyük tartışmalar yaşanacağına, hayırlı bir şekilde başlayan işlerin zarar verici bir hale geleceğine, rüya sahibinin tehlikeli insanlardan, kazalardan, belalardan, melanetli olaylardan ve musibetten uzak olacağına bu sayede huzurlu, sakin ve sessiz bir hayat süreceğine, atılıma geçeceğine, herkesin önünde olacağına yorulmaktadır.

Rüyada namaz kılacağına söz vermek keyfinin yerinde olduğunu, işinin gücünün rast gittiğini, kurulu düzenin devam ettiğini, ekmek teknesinin de yolunda devam ettiğini öğreneceğine, geçim derdi, yokluk ve fakirlik nedir hiç bilmeyeceğine, dilediği gibi harcama yapacağına, kişinin tecrübelerinden yararlanacağı biriyle tanışacağına yorulur.

Rüyada evlenmek için söz kesmek bir sebeple hiç olmadığı kadar zor durumlara düşeceğine, sermaye kaybedeceğine, maddi anlamda zayıflayacağına, çok mutlu bir yuva kurulacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments