Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada söz kurdelesi görmek

Rüyada söz kurdelesi görmek

Rüyada söz kurdelesi görmek yatırımlarının kendine önemli oranda kazanç getireceğine bu sayede elinin bolluğa kavuşacağına, kendisinin de bundan çok memnun olacağına ve olumlu şekilde etkileneceğine, ilişkileri veya evlilikleri boyunca kadının söz sahibi olacağına, zaman zaman kişiyi ezeceğine, sorunlarını çözüme kavuşturacağına, üzüntülerinden kurtulacağına, ailesi içinde yaşanan tartışmaların, kavgaların ve huzursuzlukların son bulacağına, mutluluğun aileye geri döneceğine, rahatlık ve konfor içinde sürmesine vesile olacağına, açık zihinli, sağlıklı biri olarak adımlar atacağına, uzun uğraşlar sonucu sahip olunan zenginliğin azar azar kaybedileceğine ve kötü bir durumla karşı karşıya kalınacağına, sevdikleri ile arasının açılacağına ve zor zamanlar geçireceğine işarettir.

Rüyada söz kurdelesi gördüyseniz:

  • Sır saklamanız veya başkalarının sorunlarını kendinizinkilerden önde tutmanız yararınıza sonuçlar doğurabilir.

Rüyada söz kurdelesi görmek eline geçen kazancın çok hayırlı bir şekilde artacağına, başının derde gireceğine ve sıkıntı içinde yaşayacağına, uzun zamandan beri kurulan hayallerin kısa süre içinde gerçekleştirileceğine, büyük atılımlar yapılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kırmızı kurdele almak geçimden, paradan ve maldan yana sıkıntı yaşamayacağına, eğlenceye ve alışverişe bol vakit ve bütçe ayırabileceğine, malının, parasının ve canın güvende olacağına, işle ilgili olarak zaman zaman sıkıntı çekse de bunları yakında atlatacağına delalet etmektedir.

Rüyada makasla kurdele kesmek bundan sonra onlarla mutlu ve mesut yaşayacağına, çok daha güzel ve hayırlı işlere gireceğine, böylece yeni bir hayata adım atılacağına yorulur.

Rüyada sarı kurdele görmek güvendiği kişilerin kendisini yarı yolda bırakabileceklerine ve rüya sahibi için belki de kabus gibi geçecek şanssız bir dönemin yaşanacağına, artık refah içinde, sevdikleri ile mutlu bir şekilde, herhangi hastalıktan sıkıntı çekmeden, kötü insanların kıskançlıklarından ve kötülüklerinden uzak bir hayat süreceğine, çok büyük bir rahatlık yaşanacağına, kötü niyetli kişilerin yenilgiye uğratılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kurdele almak uzun uğraşlar sonucunda bazı çalışmalar gerçekleştirip bu çalışmalar ile büyük kademelerdeki kişilerin dikkatlerini çekeceğine, çok büyük ve hayırlı olayların yaşanacağına, sabrını zorlayacağına işarettir.

Rüyada yeşil kurdele görmek imkânlarını kaybedeceğine, hayatını stresten uzakta geçireceğine, özellikle de geleceğe dair umutların ve hayallerin söneceğine işarettir.

Rüyada kurdele çözmek moral bulacağına, hafifleyeceğine, çok mutlu olacağına, sevineceğine, sorunların biteceğine işaret etmektedir.

Rüyada kırmızı kurdeleli bilezik görmek çok büyük üzüntüler yaşayacağına, aile bireylerinden birinin çok büyük bir hastalıktan ötürü uzun bir süre hasta yatacağına, bu yüzden aile hayatında huzursuz dönemler yaşanacağına ve sosyal hayat içinde çok sevilen arkadaşlardan ihanet görüleceğine, ticaret hayatında ya da meslek hayatında sağlam ve sarsılmaz bir yer edineceğine, kariyerini her şeyden ön planda tutacağına, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde kullanacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments