Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada namaz kılacağına söz vermek

Rüyada namaz kılacağına söz vermek

Rüyada namaz kılacağına söz vermek evli bir kadının bebek emzirmesi ise yeni bir çocuk dünyaya getireceğine, her zaman hakkına sahip çıkacağına, aile üyelerinden veya kişinin kendisi ile ilgili sağlık sorunlarına yönelik haberler alınacağına, başarılarının takdir edileceğine, hasretin ve özlemin biteceğine, onlarla artık hep bir arada olunacağına, kazancının çoğalacağına, başarı üstüne başarı kazanacağına, bekar iseniz bir kadınla yakınlık kurmaya alamet etmektedir.

Rüyada namaz kılacağına söz vermek gördüyseniz:

  • Yakın çevrenizle gerçekleştireceğiniz fikir alışverişleri, belli konularda çözüm üretmenizi, belli planlar yapmanızı ya da bazı kişilerle bağlantı kurmanızı sağlayabilir.

Rüyada namaz kıl sözü duymak zor zamanların geride kalacağına, kızgınlıkların ve kırgınlıkların sona ereceğine, mali sorunların kısa süre içinde çözüme kavuşacağına, eşle üzerinde uzun uzun konuşulan bir konudan ötürü ters düşüleceğine alamet etmektedir.

Rüyada namaz kılacağına söz vermek çoluk çocuğundan zarar göreceğine, deyim yerindeyse hayatın dönüm noktasının yaşanacağına, kişi için hayatının en parlak döneminin geleceğine, maddi anlamda da manevi anlamda da zayıflayacağına, zor ve kötü günlerden geçeceğine rivayet eder.

Rüyada namaz kılmayı bitirememek çeşitli kırgınlıklar olacağına, başarının ve mutluluğun geleceğine, kişinin zor beğenen biri olması yüzünden evlilik kararını geç alacağına yorulur.

Rüyada cuma namazı kılmamak uzun bir süre kişinin yolunda engeller olmadan yürüyeceğine ve mutlu olacağına, dertlerin en kısa zamanda biteceğine, ayrılmış olanların kavuşacağına, kazançlı bir ortaklığın bozulacağına işaret eder.

Rüyada tanıdık birini namaz kılarken görmek uzun bir süre boyunca çekeceğine, hayallerini ertelemek zorunda kalacağına, hayatını sürdürmekte zorlanacağına, tartışma ve kavgaların başgöstereceğine inanılır.

Rüyada namaz kılan yaşlı görmek başarılarının bir ömür süreceğine, güzel bir haber almaya, onun sayesinde kolaylık elde edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada namaz kılmayı istemek atılacak adımlar sayesinde çok büyük kazançlar elde edeceğine, yapılan çalışmaların sürekli artarak başarı sağlayacağına, işinin başından ayrılmayacağına, kariyer edineceğine, hatalı yollara sapılacağına işaret eder.

Rüyada namaz kılarken öldüğünü görmek sorun üstüne sorun yaşanacağına, ortaklık kurduğu bir kişinin kendisini yarı yolda bırakacağına, hiç ummadığınız bir acı ile karşılacağınıza işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments