Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada başkasını sözlenmiş görmek

Rüyada başkasını sözlenmiş görmek

Rüyada başkasını sözlenmiş görmek Allah’ın da yardımıyla aşk ve iş hayatınızda şansınızın açılacağına, çok sıkıntılı ve zor bir işe gireceğine, elinde bulunan birkaç kuruşu bu sebeple harcayacağına, kişinin her daim iyi anılacağına, sevilip sayılacağına, kararlarının çevresi tarafından dikkate alınmayacağına, yaptıklarından ötürü ceza almaları için elinden gelen herşeyi yapmaya hazır olduğuna ve artık herhangi bir şekilde bu kişilerden herhangi bir zarar görmeyeceğine, yaşamdan yana alınabilecek tüm tatları alacağına, çok uğraş vereceğine alamet eder.

Rüyada başkasını sözlenmiş gördüyseniz:

  • yeniliklerle birlikte kendinize oldukça hızlı bir yol seçmeyi planlıyorsunuz.

Rüyada söz işitmek kurulacak bir ortaklık sayesinde iş sahibi olunacağına, sevinçli ve müjdeli haberler alınacağına, sıkıntılı geçen bir dönemin kısa süre içinde biteceğine, sıkıntıların azalacağına, maldan ve sıhhatten yana bolca nasipleneceğine inanılır.

Rüyada söz yapıldığını görmek arsa veya gayrimenkul gibi değerli yatırımlar yaparak geleceğini düşünerek hareket edeceğine, manevi açıdan huzuru sevdiği insanlarla beraber vakit geçirmekte bulacağına, evlilerin eşleri ile her günlerinin neşe ve keyif içinde geçeceğine delalet etmektedir.

Rüyada söz çiçeği görmek kazandığı parayı kendisine bir yuva kurmak için harcayacağına, sıkıntıların ve sorunların yakın zamanda çözüme kavuşacağına, Allah’ın lütufları ile karşılaşacağına işaret eder.

Rüyada özlü söz görmek çok güzel bir mevkiye geleceğine, işlerini ve yaşamını bu kararlar doğrultusunda sürdüreceğine, hiç beklenmedik şeyler yapacağına işaret eder.

Rüyada söz atmak kızgınlıkların ve kırgınlıkların sona ereceğine, maddi durumunu genç yaşında düzeltip, sonrasında sık sık yurt dışı seyahatlerine çıkacağına, kazancının düşeceğine, geçiminin zor hale geleceğine, aile içindeki yokluk nedeniyle keyfinin ve huzurunun da kalmayacağına delalet eder.

Rüyada söz yüzüğü atmak sonunda mutlu olacağına, çekilen yokluğun yerine bereketin ve bolluğun geleceğine ve geçmişte çekilen büyük acıların unutulacağına, bir sebeple etrafındaki bazı insanlar ile arasının açılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada eski söz yüzüğünü görmek borçlanarak bazı işlere atılacağına sonra da emeğinin karşılığını alıp, rahata kavuşacağına ve keyfini süreceğine, hayırlı bazı gelişmeler yaşanacağına, yeni kararlar alarak bunlardan yana yüzünün güleceğine ve hiçbir derdi kalmayacağına alamet etmektedir.

Rüyada söz dinleyen köpek görmek yaşanan bu üzücü durumların aile hayatına da yansıyacağına, hayatı boyunca kazalı, belalı kişilerden hep uzak durmaya özen göstereceğine, her daim temkinli olacağına, kendi mutluluğunu daim kılacak güçte olunacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments