Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada evlenmek için söz kesmek

Rüyada evlenmek için söz kesmek

Rüyada evlenmek için söz kesmek sıkıntılarından en kısa sürede arınıp rahat bir nefes alacağına, hayal kırıklığı ve kalp kırıklığı yaşanacağına, beklemediği bir anda karşısına çıkacak kötü şeyler ile uğraşmak zorunda kalacağına, neredeyse herkes tarafından yalnız bırakılacağına, ailesinde de sözünü dinletemeyen biri haline geleceğine, çok büyük üzüntü yaşayacağına, ekmeğini alın teri ile kazanacağına, Allah’ın sevgili kulları arasına gireceğine, toplumda takdir edilecek ve adından güzel anılacak işler yapacağına işaret eder.

Rüyada evlenmek için söz kesmek gördüyseniz:

  • Seyahatler esnasında bazı problemler söz konusu olabilir.

Rüyada evlenmek için söz kesmek kısa bir zaman içinde maddi açıdan zarar getirecek bir işe adım atılacağına, bazı kişilerle yakın ilişkiler kurulacağına, bu ilişkiler sayesinde çok doğru bir kişi ile tanışılacağına, hem bir işe hem bir eşe sahip olunacağına, gidilen yolda toplumun tanıdığı ve takip ettiği bir kişi olunacağına ve karlı bir işe girileceğine, çalışma hayatında düşmanlık besleyen kişilerin haneden uzaklaştırılacağına alamet etmektedir.

Rüyada tanıdık biriyle söz kesmek sevdiği bir kişi ile yakın zaman içinde dünyaevine gireceğine ve çok fazla vakit kaybetmeden bir çocuk sahibi olacağına, babaevinden ayrılıp yeni bir ev kurulacağına, mevcut düzeninin bozulmasından dolayı da psikolojik olarak kötü bir duruma düşeceğine alamet etmektedir.

Rüyada söz kesmek zarar edilen durumların kısa süre içinde kara geçirileceğine, kısa süreli bir yolculuğun yaşanacak aksilikler yüzünden gereğinden fazla uzayacağına, yüzlerin her daim güleceği bir döneme girileceğine işarettir.

Rüyada kızına söz kesmek birlikte çok kazanç sağlayacak bir işe gireceklerine, rüya sahibinin çok büyük sorumluluk alması sayesinde çok kazanç ve menfaat elde edeceğine, işlerinin bollaşacağına, kendi gelişimini bambaşka bir yöne taşıyacağına işaret eder.

Rüyada sevgiliden güzel sözler duymak aile bireyleri arasındaki tartışmaların tatlıya bağlanacağına, sıkıntılarından ve dertlerinden kurtulacağına, umutlarını kıran ve yaşama karşı isteksiz yapan problemlerinden de kurtulmasını bileceğine rivayet eder.

Rüyada güzel söz duymak maddi ve manevi olarak büyük ferahlık yaşanacağına, iş sahipleri tarafından büyük ilgi göreceğine bu sayede de iş üstüne iş teklifi alacağına, anlaşmazlıkların biteceğine inanılır.

Rüyada birine güzel söz söylemek gelirinin de artmayacağına, sıkıntılarından kurtulacağına, düştüğü zor durumların üstesinden kolayca geleceğine, kötü niyetli kişiler tarafından istenmeyen bir durumun ortasında bırakılacağına, kendisine destek olan kişilerin de sıkıntıya düşeceğine yorulur.

Rüyada tatlı söz duymak yapılan hataların hızlı bir şekilde telafi edileceğine ve tekrar edilmeyeceğine, sorunlu bir dönem geçirileceğine, işlerin aksayacağına, çok hayırlı insan olunacağına, dönmeyen şansın artık döneceğine alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments