Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çeyiz alışverişi yapmak

Rüyada çeyiz alışverişi yapmak

Rüyada çeyiz alışverişi yapmak hayırlı ve makbul olacak zenginliğe sahip olacağına, herşeyin fazlasına kavuşacağına, tabiri caizse ocağının hep tüteceğine, hayırlı kazançlar elde edeceğine, aile bireyleri sayesinde işlerinin açılacağına, kendisini üzen ve kıran kişiler ile yollarını en kısa zaman içinde ayıracağına, bir sebeple aile huzurunun bozulacağına, eşler arasında ister istemez bazı büyük tartışmalar yaşanacağına, büyük umutlarla ve beklentilerle girilen bir işin sabun köpüğü gibi bir anda söneceğine, başarılı ve kazançlı çalışmalara vesile olacak bazı işlere gireceğine, arzu edilen bir işe girmek için çok çaba gösterileceğine, bir sebeple işlerinin sıkıntıya gireceğine, işlerinin kısa bir zaman içinde çok iyi bir hal alacakken karşılaşılacak bazı durumlardan ötürü yarıda kalacağına ve büyük sıkıntılar çekeceğine yorulur.

Rüyada çeyiz alışverişi yapmak gördüyseniz:

  • İşlerinize karışan kişiler sıkıntı yaratabilir.

Rüyada çeyiz alışverişi yapmak gönlünün ferahlayacağına, hayatının düzene gireceğine, elinde bazı büyük projelerin yönetimi ile ilgili bilgiler ulaşacağına, bu projelerden birinin başına kendisinin getirileceğine, çok güzel ve hayırlı gelişmelerin önünü açacağına ve hayal edilen herşeye kavuşacak bir duruma geleceğine yorulur.

Rüyada çeyiz alışverişine çıkmak büyük anlaşmalar gerçekleştireceğine ve çok zengin olacağına, tecrübe sahibi olacağına, tükenmeyecek bir rızık elde edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada çeyiz alışverişi görmek sıkıntı çekeceği ve üzüleceği bir ortama gireceğine, kıran kırana bir mücadelenin ardından rakiplerin çok zarar edeceğine ve kısa süre içinde pek beklenmeyen bir performans sergileneceğine, yaptığı çalışmalar sayesinde çok iyi yerlere geleceğine ve resmi bir kurumda çok üst kademelerde görev alacağına delalet eder.

Rüyada çeyiz hazırlığı yapmak hiç beklemediği bir anda çok büyük miktarda bir paranın eline geçeceğine, maddi açıdan rahat edileceğine, bir sebeple sıkıntılı durumlara düşeceğine rivayet eder.

Rüyada market alışverişi yapmak rahat rahat yaşayacağına, ruhuna hayrat yapılacağına, öbür dünyada rahat etmesi için çeşitli güzel ve sevap defterinin açık kalmasını sağlayacak bazı şeyler yapacağına ve hayırlı ve güzel bir şekilde dualar edileceğine, yaşamındaki engellerin kalkacağına, maddi yükümlülüklerinin hafifleyeceğine inanılır.

Rüyada kırtasiye alışverişi yapmak kar sağlayacağı işlere gireceğine, takdir edilip her konuda destek göreceğine, büyük çalışmalar gerçekleştirerek hayırlı ve büyük kazançlar elde edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada evlilik için alışveriş yapmak hayatının da zorlaşacağına, parasız ve işsiz kalacağına, geçim derdine düşeceğine, iş hayatında yaşadığı bütün sorunları aşacağına, uğradığı bütün zararları telafi edeceğine rivayet eder.

Rüyada alışveriş yapmak bir süre sonra tüm alın terinin karşılığını en iyi şekilde alacağına, hayallerinin de yarım kalacağına, yapılan hataların kısa süre içinde telafi edileceğine, herkes tarafından çok sevilen bir kişi olunacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments