Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada evlilik alışverişi yapmak

Rüyada evlilik alışverişi yapmak

Rüyada evlilik alışverişi yapmak girdiği bütün işlerde çok başarılı olacağına, neşesinin ve rahatının yerine geleceğine, el attığı bütün işlerde başarıya ulaşacağına ve hayatının mutluluk, huzur ve ferahlık içinde geçeceğine, amaçlarına ve hedeflerine kavuşmak için engel tanımayacağına, kendisini kötü hissetmesine neden olan sorunların ortadan kalkacağına, kendisine çok büyük bir zenginlik bahşedecek bir aileye mensup birisiyle hayatını birleştireceğine, büyük kazanç elde edileceğine, herkese parmak ısırtacak kadar iyi bir hayat sahip olunacağına, güzel gelişmeler yaşanacağına işarettir.

Rüyada evlilik alışverişi yapmak gördüyseniz:

  • Kendinizi daha iyi ifade edebileceğiniz bir aydasınız.

Rüyada evlilik için alışveriş yapmak çok büyük bir işin başına getirilmeye, maddi ve manevi olarak çok zor bir duruma düşüleceğine, her türlü eğlenceyi ve zevki tadacağına alamet eder.

Rüyada evlilik alışverişi yapmak çevrenizde her zaman iyi ve güzel ahlaklı kimselerin bulunacağına, rüyayı gören kişinin keyfinin kaçacağına, kredi çekileceğine rivayet eder.

Rüyada anneyle alışveriş yapmak moralin ve keyfin yerine geleceğine, kişinin ağız tadına kavuşacağına, tazeleneceğine ve canlanacağına, iş hayatında yaşanan parasal sorunların eş, dost ya da akraba vasıtası ile çözüleceğine alamet eder.

Rüyada manavdan alışveriş yapmak bundan sonra çok daha dikkatli olacağına ve sorun ortaya çıkmadan müdahale edeceğine, iş hayatında büyük bir kriz yaşanacağına, verilen sözlerin yerine getirilemeyeceğine, çok büyük bir kırgınlık yaşamış olan kişileri barıştıracağına ve herkesi biraraya getireceğine delalet etmektedir.

Rüyada kıyafet alışveriş yapmak hayalindeki işi gerçekleştireceğine, arzu ettiği mutlu yuvaya sahip olacağına, üzüntülerini bir çırpıda atlatacağına ve çok yüklü miktarda kazanç elde edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada yurtdışında alışveriş yapmak büyük kazançlar elde ettiği işi bıraktığında ister istemez büyük bir maddi zarara uğrayacağına, ibadetlerini her zaman vaktinde yerine getireceğine, başarısız olacağına, kötü günler geçireceğine yorulmaktadır.

Rüyada giyim alışverişi yapmak hayırlı projeler gerçekleştirileceğine, karşılaşılan kötü olaylardan ötürü istenmeyen durumlara düşüleceğine, büyük tartışmalar ve kırgınlıklar yaşanacağına, bir insanın yaşayabileceği en güzel ve en kutsal duyguları yaşama şansına sahip olacağına delalettir.

Rüyada mağazada alışveriş yapmak bazen ne kadar hatırlamak istemese de onları yine de hep hatırlatacak birşeylerle karşılaşacağına, kendisi gibi ender rastlanacak kadar düzgün bu kimselerle hep omuz omuza olmak isteyeceğine, yaptığı iyiliklerin karşılığında çok büyük bir dosta sahip olacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments