Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada pazarda alışveriş yapmak

Rüyada pazarda alışveriş yapmak

Rüyada pazarda alışveriş yapmak rahata erileceğine, yeni kapılar açılacağına ve uzun sürecek bir birlikteliğe girileceğine, hayatının kötüleşmeye başlayacağına, yakın bir zamanda okul hayatının tekrar başlayacağına, akrabalar ile bağların daha da kuvvetleneceğine, çalışmalarının dikkatleri üstüne çekmesi sonucu büyük miktarda paraya sahip olacağına, zaman zaman karşısına çıkan bu mesele yüzünden bugünkü hayatına yeterince adapte olamayacağına, aile hayatında çok güzel gelişmelerin yaşayacağına ve işyerine ve hanesine bolluk ve bereket geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada pazarda alışveriş yapmak gördüyseniz:

  • İkili ilişkiler, iş birlikleri veya ortaklıklar hassasiyet içeriyor.

Rüyada pazardan alışveriş yapmak elinde bulunan bazı işleri kendisini çekemeyen kişilerin alacağına, kazancının kısa süre içinde yarı yarıya düşeceğine, herkesin takdir ettiği ve saygı duyduğu bir kişi olunacağına, kazançlı bir işe girileceğine, beklentilerinin gerçekleşeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada pazarda alışveriş yapmak kısa zamanda çok yol alınacağına, yaşadıklarının kendisini çok mutsuz edeceğine, geleceği için isabetli bir şey yapmış olacağına rivayet eder.

Rüyada pazardan alışveriş yaptığını görmek rakiplerine karşı zafer elde edeceğine, inancı ile ilgili kafasına takılan her konuyu bu kimse ile paylaşarak, en doğru şekilde öğreneceğine, kişinin mutluluk gözyaşı dökeceğine ve uzun süre yaşadığı güzel olayların etkisinde kalacağına delalettir.

Rüyada pazarda alışveriş yaptığını görmek onurlu bir yaşam süreceğine, kendi işlerini yoluna soktuktan sonra yardım isteyen bazı kişilere yardımcı olacağına, sorunlarının ve sıkıntılarının kısa süre içinde gittikçe artacağına tabir olunur.

Rüyada ucuz alışveriş yapmak kısmetin açılacağına, yeni bir işle ilgili olarak bilgi toplanacağına, anne ve baba duasının alınacağına ve zamansız bir şekilde karşılaşılacak bir borcun ödeneceğine, kendisinin de ona sırtını dönmeyerek elinden geleni yapacağına rivayet etmektedir.

Rüyada hac alışverişi yapmak kendini çaresiz, yapayalnız ve kötü hissedeceğine, sorunların daha rahat bir şekilde çözülerek başarıya ulaşılacağına, sıkıntı yaşasa da kimseye belli etmeyeceğine, her zaman şükrederek, başına gelenleri tevekkül içinde karşılayarak ve Allah’ın emirlerine karşı gelmeden yaşayacağına işaret etmektedir.

Rüyada ev için alışveriş yapmak büyük bir zenginlik elde edileceğine ve insanlar arasında sevilen, sayılan ve sözü geçen bir kişi olunacağına, bir anda büyük fırsatlar elde edileceğine ve evlat sahibi olunacağına, işini çok daha iyi hale getirebilecek durumlar üzerinde duracağına delalet etmektedir.

Rüyada yiyecek alışverişi yapmak bulunduğu mevkide gerçekleştirdiği çalışmalar ve kazanacağı üstün başarı sayesinde terfi alacağına, okumuş, kültürlü ve alim kimse haline geleceğine, uzun bir süre bu durumla uğraşacağına ve sonunda pes edeceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments