Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada mutfak alışverişi yapmak

Rüyada mutfak alışverişi yapmak

Rüyada mutfak alışverişi yapmak aşama kaydedeceğine, ayrıca devlette önemli bir kademede görev alacağına, eline geçen fırsatların yeni yollar açması sayesinde maddi ve manevi durumunun gün geçtikçe daha iyi bir hale geleceğine, maaşının artacağına, koltuğunun da yükseleceğine, endişeli bekleyişlerin hayırlı biteceğine, büyük kazançlar elde edeceği bir çalışma gerçekleştireceğine ve kendisini başarılı işlerde bulacağına, herkesin istediği şeye kavuşacağına, elindekileri de alıp götüreceğine işarettir.

Rüyada mutfak alışverişi yapmak gördüyseniz:

  • Kelimelerinizi dikkatli kullanmanızda fayda var.

Rüyada mutfak alışverişi yapmak kendisine hem başarı, hem birincilik hem de kazanç getireceğine, mutlu ve huzurlu olunacağına, çocuk sahibi olunacağına, iş hayatında iflasın eşiğine gelineceği bir anda gelecek bir haber sayesinde rahat bir nefes alınacağına, manevi açıdan iyi bir dönem geçirileceğine, yaşadığı sıkıntılar yüzünden çok büyük bir hastalık atlatacağına işaret eder.

Rüyada sevdiğin kişiyle alışveriş yapmak alın teri dökülmesine ve birçok sıkıntı çekilmesine rağmen hak edilen ücretin alınamayacağına, masrafların bu dönemde artış göstereceğine, yapılan çalışmaların çok başarılı olması ve büyük kazanç getirmesi sayesinde başka projelerin ve çalışmaların önünü açacağına yorulur.

Rüyada parasız alışveriş yapmak büyük bir ortaklığa girileceğine, dertlerin başlayacağına, sıkıntılarından ve sorunların kurtulacağına işaret eder.

Rüyada söz alışverişi yapmak dostlukta ve evlilikte başarısız ve mutsuz olacağına, atılan her adımın çok daha büyük kazançlar getireceğine, çevredeki kişilerin sorunlarının ve sıkıntılarının da çözüme kavuşturulacağına, kötü olayların meydana geleceğine işaret etmektedir.

Rüyada biriyle alışveriş yapmak kazançlı bir ortaklığın bozulacağına, maddi ve manevi olarak zarara uğrayacağına, çok büyük emek vererek hazırladığı bir çalışmadan beklediği verimi ve kazancı elde edemeyeceğine, hane içine ay doğacağına işaret etmektedir.

Rüyada pastaneden alışveriş yapmak en son atacağı bir adımdan ötürü maddi olarak bir kişi ile tartışmaya gireceğine, sağlıklı beslenileceğine ve ferahlığa çıkılacağına, yapılan hatalardan ötürü uğranan maddi zararların telafi edileceğine işaret eder.

Rüyada ev için alışveriş yapmak neşesinin ve keyfinin yerinde kalacağına, böylece uzun bir zamandan beri can sıkan durumun ortadan kaldırılacağına, işlerinin rast gideceğine yorulmaktadır.

Rüyada hac alışverişi yapmak maddi ve manevi açıdan çok iyi bir konuma geleceğine, birikim yapacağına ve dünya nimetlerinden yana sayısız lezzetlerden nasipleneceğine, yükseleceğine, ilerleyeceğine, ticaret yaptığı alanda atılıma geçeceğine, işinin en iyisi olacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments