Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bebek için alışveriş yapmak

Rüyada bebek için alışveriş yapmak

Rüyada bebek için alışveriş yapmak büyük kazançlar elde ettiği işi bıraktığında ister istemez büyük bir maddi zarara uğrayacağına, bu zarar yüzünden çok zor bir döneme gireceğine, çok büyük miktarda para elde edeceğine, ümitlerinin son bulacağına, dertlerin bitip huzura erileceğine, alınan bir haber ile moralinin bozulacağına, uzun yıllardan beri kurulan hayallerin bir türlü gerçekleşmeyeceğine, ruhsal ve parasal olarak istenmeyen bazı olaylar yaşanacağına, hayallerin gerçekleştirilemeyeceğine, sorunların çözüme kavuşacağına işarettir.

Rüyada bebek için alışveriş yapmak gördüyseniz:

  • İş veya para konularını fazla zorluyor olabilirsiniz, başarmanın ya da şartlarınızı oluşturmanın farklı yollarını kullanmakta fayda var.

Rüyada bebek için alışveriş yapmak karlı çıkacağına, refah düzeyinin artacağına, mal ve para biriktireceğine, sağlığının, huzurunun ve neşesinin yerinde olacağına, başarılı işler sayesinde rüya sahibinin her zaman daha çok ve daha az zahmet çekerek kazanacağına delalettir.

Rüyada bebek alışverişi yapmak daha yüksek bir noktaya geleceğine, işinde itibar edineceğine, ilerleyeceğine ve kalkınacağına, çok büyük sorunlar ve sıkıntılar yüzünden büyük üzüntüler olacağına, sevdiği insanlardan ihanet göreceğine, endişe duyulacak bazı olaylar yaşanacağına alamet etmektedir.

Rüyada çeyiz alışverişi yapmak işlerinde çok zor zamanlar geçireceğine, hem istediği her şeyi gerçeğe çevireceğine hem de ailesini mutlu edeceğine, hayırlı kısmetler alacağına ve Allah’a şükredecek durumlara geleceğine yorulmaktadır.

Rüyada çingeneden alışveriş yapmak medet umduğu kapıların yüzüne kapanacağına, dişe diş savaşacağına, Allah’tan istediği her şeye kavuşacağına delalettir.

Rüyada market alışverişi yapmak sevdikleri, özledikleri ve ayrı kaldıkları ile kavuşacağına, hasret gidereceğine, zorluklarla geçen bir dönemin kısa süre içinde atlatılacağına, ayrı düşülen bir kişi ile biraraya gelineceğine, çok büyük üzüntü duyacağına, sıkıntılı ve zor zamanlar geçireceğine rivayet eder.

Rüyada pastaneden alışveriş yapmak çok büyük bir malvarlığına sahip olacağına, çalışmaların bol kazanç getireceğine, elinde bulunan imkânları kaybedeceğine, zaman içinde daha hayırlı ve daha güzel bir mevkiye geleceğine, zararlarını alacağı destek sayesinde ortadan kaldıracağına yorulmaktadır.

Rüyada ev için alışveriş yapmak hata yaptığı insanlardan af dileyeceğine, ortak olarak bazı kişiler ile bazı çalışmalara gireceğine, kendisini uzun zamandan beri hiç olmadığı kadar kötü hissedebileceğine, yapmak istediği şeylerde çok büyük bir sorun ile karşılaşacağına delalet etmektedir.

Rüyada arkadaşla alışveriş yapmak bundan sonraki yaşamında hiçbir şeye aldırış etmeden, sadece keyif alacağı şekilde yaşayacağına, vebalı ve ince hastalık vermeyeceğine, elinde bulunan imkânları doğru bir şekilde kullanacağına ve yaptığı çalışmalar ile adından söz ettireceğine delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments