Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada alışveriş yapmak kıyafet almak

Rüyada alışveriş yapmak kıyafet almak

Rüyada alışveriş yapmak kıyafet almak üzüntülerin ferahlığa, karanlıkların aydınlığa ve sıkıntıların umuda dönüşeceğine, hayatın baştan sona güzel bir hal alacağına, ticarette hileye ve fesada düşmeyeceğine, hayırlı kısmetler alacağına ve Allah’a şükredecek durumlara geleceğine, devlet ile ilgili bir işten olumsuz sonuç alınacağına, imkanlarının genişleyeceğine, yaşanan sıkıntıların ortadan kalkacağına, rahat, kolay ve geniş olanaklar içinde yaşayacağına, huzursuzluk yaşanacağına, maddi olarak epey kayıp verileceğine delalet etmektedir.

Rüyada alışveriş yapmak kıyafet almak gördüyseniz:

  • Çevrenizde sadece sizi değil bütün ailenizi etkileyebilecek sevinçli bir olay yaşanabilir.

Rüyada kıyafet alışveriş yapmak parasal olarak rakiplerinin çok gerisine düşeceğine, hayal edilen işe sahip olmak için çok çalışılacağına, dileklerin ve duaların kabul olacağına yorulur.

Rüyada kıyafet alışverişi yapmak kötülüklere gözünü kapatmaya, sıkıntıların kaynağına inilip kısa sürede ortadan kaldırılacağına, daha sakin ve daha anlayışlı biri olacağına işaret eder.

Rüyada alışveriş yapmak kıyafet almak hastalığın nereden kaynaklandığını ve nasıl tedavi edileceğini sorgulayıp tedavi olacağına, yaşanan kötü olayların elbirliği ile düzeltileceğine, uzun zamandan beri çekilen bir rahatsızlığın kısa bir zaman sonra Allah’ın izni ile şifa bulacağına, deyim yerindeyse üzerindeki ölü toprağından silkeleneceğine, canlanacağına yorulmaktadır.

Rüyada kıyafet alışveriş yaptığını görmek hayır işlerinden geri kalmayacağına, insan ya da hayvan demeden, Allah’ın yarattığı her canlıyı seveceğine, hayırlı, güzel ve bereketli işlere gireceğine, kazançlı işler yapmak için imkânlarının artacağına, çok büyük bir baskı altına gireceğine ve sonunda tüm toplum ile bağlarını kopartıp kendisini ruhsal bir hastalığın kucağına işaret etmektedir.

Rüyada parasız alışveriş yapmak yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine, risk almayı göze alıp, işinde büyük zaferler elde edeceğine, özellikle günahtan uzak durmak konusunda dirayet göstererek, daha iyi bir Müslüman olmak yolunda ilerleme kaydedeceğine yorulur.

Rüyada yiyecek alışverişi yapmak sorunların kısa zaman içinde çözüme kavuşacağına, başının belaya girmeyeceğine, ele geçen fırsatlar sayesinde çok mutlu olayların gerçekleşeceğine alamet etmektedir.

Rüyada ölmüş biriyle alışveriş yapmak hayal edilen yeni bir işe sahip olunacağına, yeni bir kazanç kapısı bulunacağına, epey bir süreden beri inişli çıkışlı seyreden işlerin düzene gireceğine, aklının vatanında kalacağı için kendini tam olarak işine veremeyeceğine bu nedenle de başarısız olacağına, huzurlu ve güzel bir hayata merhaba diyeceğine tabir olunur.

Rüyada dükkandan alışveriş yapmak işlerinin eskisi gibi yolunda gideceğine, bekar biriyse evliliği düşünmeye başlayacağını, yuva özlemini dindirmek için arayışlara gireceğine, işlerin aksayacağına, yani kısa süreli de olsa kötü durumlarla karşılaşılacağına, ancak daha sonra verilecek kararlar sayesinde sıkıntıların ve sorunların geçeceğine delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments