Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada şort satın almak

Rüyada şort satın almak

Rüyada şort satın almak rüya sahibinin kendisini aklama imkanı bulacağına, işleri baltalamak ve kazanılan başarıları kötülemek isteyen kişilerin yenilgiye uğratılacağına, dost ya da akrabalarından bazılarının vereceği destek sayesinde çok büyük bir atılım yapacağına, yanlış işler yapacağına, sevilen bir kişiden alınacak destek sayesinde de işin en iyi şekilde nihayete erdirileceğine, kendisini kötü bir duruma düşürebilecek bir kişiyi hanesinden uzaklaştıracağına, yaşamının planlarına uygun şekilde ilerlemeye başlayacağına, sıkıntılarından kurtulmasına yardım edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada şort satın almak gördüyseniz:

  • Duygusal tepkiler veren veya tepkilerini kontrol edemeyen kişiler söz konusu olabilir.

Rüyada şort satın almak işlerinin baltalanacağına ve sıkıntılı günler geçireceğine, maddi olarak kötü bir karara varılacağına, ailede var olan sıkıntıların bir ayrılığa neden olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada beyaz şort görmek bir rahatsızlıktan ötürü uzun zamandan beri yaşanan endişeli bekleyişin sona ereceğine, hiçbir üzüntü verici olayın kalmayacağına, doğru iş ortaklığı yapacağına, yaptığı hatalardan ders çıkarıp onları tekrar etmeyeceğine inanılır.

Rüyada yeşil şort görmek işlerinin gün geçtikçe daha kötü bir hal almasından ötürü çok büyük zarara uğrayacağına, ayrı düşmüş kişilerin buluşacağına, kişinin yasa düşeceğine delalet etmektedir.

Rüyada kot şort giymek eline geçecek muhteşem fırsatları iyi kullanamayacağına, sevilen bir kişi tarafından bir haksızlığa uğranılacağına, yanlış yollardan döneceğine alamet eder.

Rüyada şort giymek başarılı bazı çalışmalar gerçekleştireceğine, düşülen zor durumlardan yakın zaman içinde kurtuluşa erileceğine, zararların sevilen kişilerin vereceği destek sayesinde telafi edileceğine, mutluluk ve sevinç dolu olaylar yaşanacağına, sağlıklı ve güzel bir hayata sahip olacağına, yeni bir işe gireceğine işarettir.

Rüyada yeşil şort giymek ahlakından vazgeçmeyeceğine, arzu ve isteklerine de hasret bırakacağına, ekmeğinin verimli olacağına tabir olunur.

Rüyada pembe şort giymek gözyaşı dökeceğine, kişinin el uzatıp destek olmasıyla rahatlayacağına, yardım çağrısında bulunan kişilere cevap verileceğine, sürekli hastalıklar ile boğuşmak zorunda kalacağına rivayet etmektedir.

Rüyada sarı şort görmek malından ve parasından olacağına, önemli bir makama terfi alacağına, saygı duyulan ve kudretli bir insanla karşılaşacağınıza rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments