Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yeşil şort görmek

Rüyada yeşil şort görmek

Rüyada yeşil şort görmek ilerleyeceğine, yükseleceğine, insanların imrenerek baktığı kimse olacağına, maddi imkanlarının çoğalacağına, büyük mutluluklar yaşayacağı bir döneme gireceğine ve hayırlı bir kısmet ile karşılaşacağına, maddi olarak zor bir döneme girileceğine, ferahlayacağına, umutlarına, hayallerine kavuşacağına, muradına ereceğine, sağlık sorunlarından kurtulacağına, daha kaliteli bir yaşam şekline sahip olmakla beraber, sosyal çevrede de güzel değişikliklerin olacağına, kaldırabileceğinden ağır yükümlülüklerin altına gireceğine tabir olunur.

Rüyada yeşil şort gördüyseniz:

  • Problemler, tartışmalar veya kopuşlar söz konusu olabilir.

Rüyada yeşil şort giymek gönül işlerinden yana hep şanslı olacağı gibi son kararını da isabetli vereceğine, büyük hatalar yapacağına, yediği ekmeğin verimli olacağına alamet eder.

Rüyada yeşil şort görmek elinde bulunan bazı işleri kendisini çekemeyen kişilerin alacağına, aksiliklerin arka arkaya yaşanacağına, rüyayı gören kişinin sabrının zorlanacağı olaylar yaşayacağına ve kişinin adeta isyan noktasına geleceğine, o kişiyle güzel günler geçireceğine inanılır.

Rüyada pembe şort giymek ancak bu kişilerin pes etmemesinden ötürü kendilerine büyük bir ders vereceğine ve bu sayede başarılar kazanacağına, kurulmuş olan bir ortaklığın bozulacağına, ağız tadına, sağlığına, huzura ve mutluluğa kavuşacağına tabir olunur.

Rüyada şort satın almak birçok kişinin hayallerini süsleyen mutlu ve huzurlu yuvaya sahip olunacağına, sorunların ve sıkıntıların son bulacağına, benimsemediklerini ve kabul etmediklerini rahatça ve açıkça söyleyebileceği fırsatlar yakalayacağına delalet etmektedir.

Rüyada şort giymek zor zamanların geride kalacağına, yaşanan bir haksızlığın ya da bir yanlış anlaşılmanın ortadan kalkacağına, verilen kararların çok iyi haberler getireceğine, güç ve kudret sahibi olacağına, dileklerinin kabul olacağına işaret eder.

Rüyada şort giymiş birini görmek her istediği bilgiye ve eğitime erişeceğine, diğer kişilerden ve rakiplerinden birkaç adım önde olacağına, daima ona hürmet göstereceğine, bir dediğini iki etmeyeceğine, onu kendisinden daha çok seveceğine ve ona yaşlılığında adeta bir bebeğe bakar gibi bakacağına, bir sebeple aile huzurunun bozulacağına, eşler arasında ister istemez bazı büyük tartışmalar yaşanacağına, büyük umutlarla ve beklentilerle girilen bir işin sabun köpüğü gibi bir anda söneceğine rivayet etmektedir.

Rüyada siyah şort giymek huzur ve rahatlık içinde yaşayacağına, neşenin yerine geleceğine, sevilen kişilerle araya kara kedi gireceğine, bazı sağlık sorunları yaşanacağına yorulmaktadır.

Rüyada turuncu şort görmek yalancıdan ve belalıdan uzak olacağına, arkasının daha sağlam hale geleceğine, girişimde bulunduğu işlerden zaferlerle çıkacağına, işlerin düzeleceğine ve parasal olarak çok iyi olunacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments