Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sarı şort görmek

Rüyada sarı şort görmek

Rüyada sarı şort görmek eş, dost ve akrabalar ile çok hayırlı ve güzel bir çalışma gerçekleştirileceğine, kazancın ve mutluluğun yerinde olacağına, yaşam sevincinin, huzurunun ve sıhhatinin yerine geleceğine, birlikte çok kazanç sağlayacak bir işe gireceklerine, rüya sahibinin çok büyük sorumluluk alması sayesinde çok kazanç ve menfaat elde edeceğine, güzel günlerin kapıda olacağına, yatırım yapılabilecek kadar para tasarrufunda bulunulacağına, ağzının tadının bozulacağına, sağlığının, işlerinin ve düzeninin bozulacağına, iyi halinin kalmayacağına, kazancındaki ve evindeki bereketin eksileceğine delalet eder.

Rüyada sarı şort gördüyseniz:

  • Gerçekten isterseniz, olumlu değişiklikler yapabilirsiniz.

Rüyada sarı şort giymek daha sonra başka iş kollarına girerek çok daha büyük kazançlar elde edeceğine, işleri bozmak isteyenlere üstünlük sağlanacağına, işlerin her geçen gün daha iyiye gideceğine ve rahat ettirecek adımlar atılacağına alamet eder.

Rüyada sarı şort görmek anlaşmazlıkların ve tatsızlıkların yaşanacağına, işlerinin çok iyi gideceğine, kudret ve hikmet sahibi olacağına alamet eder.

Rüyada şort giymek özür dileyeceğine veyahut büyüklük göstereceğine, kısmetlerin günden güne artacağına, rızkın çoğalacağına, işleri baltalamak ve kazanılan başarıları kötülemek isteyen kişilerin yenilgiye uğratılacağına ve zararların telafi edileceğine, işlerinin açılıp kazancının artacağına delalet eder.

Rüyada yırtık şort görmek birçok dertle muhatap olacağına, geçmişin kötü etkilerinden ve yaşadığı kötü günlerden uzaklaşacağına, ruhen ve bedenen iyileşeceğine, maddi ve manevi açıdan büyük atılımlar yapacağına alamet etmektedir.

Rüyada şort aldığını görmek saygınlık kazanacağına, hayırlı bir işten büyük kazanç elde edileceğine, kendisini yıprattığı için yaşadığı sorunların boşa olduğuna, bu yüzden kendisini üzen ve sıkan şeylerin yakın bir zaman içinde ortadan kalkacağına rivayet eder.

Rüyada deniz şortu görmek yokluk ve borç nedir bilmeyeceğine, tartışmalı ortamlara maruz kalacağına, düşülen zor durumlardan yakın zaman içinde kurtuluşa erileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada yeşil şort giymek iş hayatı ile ve aile hayatı ile ilgili sıkıntılı günler yaşayacağına, kazancın yar yarıya düşeceğine, eğer iş ile ilgili olarak atılan adımlar doğru bir şekilde atılmaz ve iyi düşünülmezse özgürlüğün kaybedileceğine ve üzüntü duyulacağına, sıkıntılarından, hastalıklarından, dertlerinden, kötü düşüncelerinden, kendini mutsuz, huzursuz ve tedirgin eden her türlü duygusundan kurtulacağına yorulmaktadır.

Rüyada pembe şort giymek işlerinin rast gideceğine, hayatının kolaylaşacağına, parasının her zaman bereketli olacağına, herkesi hayran bırakacak bazı atılımlar yapacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments