Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada şort giymiş birini görmek

Rüyada şort giymiş birini görmek

Rüyada şort giymiş birini görmek başarıya ulaşmak için çok çaba sarfedeceğime, üzüntülerini birer birer sona erdireceğine, eşi ile arasında çok sıkıntılı durumlar ortaya çıkacağına, külfeti olan, kişiye rahatsızlık veren insanlardan kurtulacağına, ardından dikkatli bir şekilde davranılacağına, koyu sohbetler edeceğine, bir türlü ödeyemediği borçlarını yakında ödeyeceğine, kuracağı bir ortaklık sayesinde cebinin para göreceğine ve aile hayatında kaybolmuş olan huzurun tekrar bulunacağına, sevilen kişilerden alınacak yardım ya da gelecek destekle yaşanan kötü durumların düzeltileceğine, iş hayatı içinde sahip olunan prestijin artacağına, sevinç gözyaşları döküleceğine, büyük firmalar tarafından takip edilmeye başlayacağına yorulmaktadır.

Rüyada şort giymiş birini gördüyseniz:

  • Yapacağınız araştırmalar veya sorularınız sizi geçmişte yapmaktan keyif aldığınız işlere yöneltebilir.

Rüyada şortla gezmek beklentilerini ve amaçlarını yerine getireceğine, hayırlı bir kişi ile bir birliktelik yaşanacağına, ortaya konulacak olan çalışmaların ve projelerin hayır getireceğine delalettir.

Rüyada yeşil şort görmek kısa süre içinde büyük kazançlar elde edeceğine, hayallerinin gerçekleşeceğine, yaşam sevincinin, huzurunun ve sıhhatinin yerine geleceğine, hayatının belli bir rutine oturacağına alamet eder.

Rüyada şort aldığını görmek yaşamına yeni bir yön vereceğine, yeni başlangıçlar yapacağına, ortak olarak girilen bir işte çok zarar edileceğine, yaşamının ve ticaretinin de daha kolay hale geleceğine işaret eder.

Rüyada şort görmek çok büyük ve hayırlı işlere girileceğine, hayatın kişiye her nimetini sonuna kadar sunacağına, güzel bir hayata sahip olunacağına işaret etmektedir.

Rüyada kısa şort giymek konfor içinde olacağına, borçlarını ödeyeceğine, maddi yükümlülüklerin azalacağına, rahatın ve huzurun yerine geleceğine, üzüntülerin biteceğine, maddi olanakların artacağına inanılır.

Rüyada kot şort giymek kişinin başına gelecek uğursuz bir olaya ya da kötü bir musibete, sırtına daha büyük bir yük olarak bineceğine, rahat edilecek bazı çalışmalar gerçekleştirileceğine delalettir.

Rüyada siyah şort görmek bazı büyük sorunlarla uğraşılacağına, aile bireyleri arasında tatsız durumların yaşanacağına, parasal olarak tüm sıkıntılarının sona ereceğine yorulur.

Rüyada şort giymek kötü ve art niyetli biri ile ortaklık etmek, güzel ve kötü duyguların birarada yaşanacağına ve çok güzel olayların baş göstereceğine, umutsuzluğa, karamsarlığa düşeceğine ve çevresindeki kişilerle yaşayacağı fikir çatışmaları nedeniyle o kimselerle yollarını ayıracağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments