Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada şort görmek

Rüyada şort görmek

Rüyada şort görmek maddi ve manevi olarak büyük kazanç elde edeceğine ve iş hayatında kazandığı deneyimleri etrafındaki insanlara aktaracağına, aynı hataları bir daha tekrar etmeyeceğine, çok şeffaf bir şekilde çalıştığı için insanlar tarafından çok saygın bir kişi olarak sevilip sayılacağına, iş sahibi olmak için uğraş verileceğine, alternatif kazanç ve gelir kapıları bulunacağına, geçmişte büyük husumetler yaşanan kimselerle barış imzalanacağına, bir sebeple çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşadığına, yakın bir zaman içinde çok büyük problemler ile boğuşmak zorunda kalacağına, mallarını ve makamını garantileyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada şort gördüyseniz:

  • Uzun süredir kafanızda olan bir konunun cevabını bulabileceksiniz.

Rüyada deniz şortu görmek böylelikle ezilmeden ve yıpranmadan rahat bir iş hayatı olacağına, emeklerinin boşa gitmeyeceğine, kendisini işine çok kaptırdığı için çok büyük zarar göreceğine, bu sayede kendisi ile ilgili olarak çıkan bazı dedikodulara karşı sevdiklerini korumak için bazı tatsız olaylar yaşayacağına, borçların ödenememesi yüzünden alacaklıların kapıya dayanacağına alamet etmektedir.

Rüyada yeşil şort giymek kafa dağıtacak kısa bir izne çıkılacağına ve daha iyi fikirlerle geri dönüleceğine, kafanın rahat olması sayesinde başka işlerle ilgilenileceğine, rahat ve huzurlu bir döneme gireceğine yorulur.

Rüyada erkek şortu görmek sorunun giderilmesi için çok büyük tavizler verileceğine, atılacak adımlar sayesinde hem yüklü miktarda para kazanacağına hem de çok daha üst kademelere geleceğine, kurulacak bir ortaklık sayesinde işlerin çok hayırlı ve güzel bir hal alacağına delalet eder.

Rüyada yeşil şort görmek sorunlarından kısa süre içinde kurtulacağına, hayallerini gerçekleştirme konusunda büyük bir adım atacağına, rüya sahibinin kendisine olan güveninin artacağına delalet eder.

Rüyada pembe şort giymek sorunlarından ve sıkıntılarından bu sayede kurtulup çok büyük başarılara imza atacağına, daha da kötü bir durumda olanlar için yardım eli uzatacağına, yapılan işte yalnız kalınacağına, zor zamanlar geçirileceğine yorulmaktadır.

Rüyada kısa şort giymek buna rağmen pek başarılı olunamayacağına, yaptığı işler sayesinde kazanç elde edeceğine, kinin ve nefretin de ortadan kalkacağına işaret etmektedir.

Rüyada birinin şort giydiğini görmek kazançlı kapıların açılacağına, bolluk ve bereket içinde bir hayat yaşanacağına, işlerin canlanacağına, sevilen kişilere maddi ve manevi açıdan destek olunacağına, kaçan fırsatların tekrar ele geçirileceğine, büyük bir boşluğa düşeceğine, hayırlı olarak başlayan bir çalışmanın kötü bir şekilde ve geride yüklü miktarda borç bırakarak biteceğine yorulmaktadır.

Rüyada beyaz şort görmek bunun için Allah’a şükredeceğine, zamansız bir ayrılık haberi alınacağına, yakın bir arkadaşın ihanetine uğranacağına ve aksiliklerin başgöstereceğine, ömrünün sonuna kadar rahat yaşayacak kazanca ulaşacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments