Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada şortla gezmek

Rüyada şortla gezmek

Rüyada şortla gezmek başarı getirecek ve kariyer basamaklarını hızla tırmanılmasını sağlayacak bir karar verileceğine, kaçırılan bir fırsatın farklı bir teklif olarak tekrar yakalanacağına, parasının her geçen gün artacağına, işlerle ilgili sorunlu zamanlar yaşanacağına, yeni dostluklar ve arkadaşlıklar edineceğine, daha fazla gelir elde edeceğine, geçimini daha kolay şekilde sağlayacağına, huzur ve mutluluğun sürekli artacağına, sağlığının geri geleceğine, sağlıklı, neşeli ve mutlu bir kişi olunacağına işarettir.

Rüyada şortla gezmek gördüyseniz:

  • Daha iyi bir gelecek sunan seçimler yapmanız gerekiyor.

Rüyada şortla gezmek başı sıkışmış kişilere destek olacağına, hatalı davranışları yüzünden ikaz edileceğine, ters giden durumların düzeleceğine delalettir.

Rüyada yırtık şort görmek hiçkimsenin bu duruma müdahale edemeyeceğine ve araya girmeye çalışan aile büyüklerinin de kalbinin kırılacağına, alkış alacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın zamanda kurtulacağına alamet etmektedir.

Rüyada şort aldığını görmek hayalleri kurulan eve kavuşulacağına ve zorlukların üstesinden gelineceğine, sevilen bazı kişilerden ya da iş arkadaşlarından ihanet görüleceğine, zor zamanlar geçirileceğine, hayal edilen şeylerden gittikçe uzaklaşılacağına tabir olunur.

Rüyada mavi şort giymek onunla ne kadar dost olmaya çalışsa da, aynı karşılığı alamayacağına ve artık bu durumu zorlamaktan vazgeçeceğine, geçmişte yaşanan acıların unutulacağı, sınırlarının ve yapabileceklerini hesap ederek atılım yapacağına bu sayede ufak ve yeni girişimlerinden büyük ve tatmin edici sonuçlar elde edeceğine alamet eder.

Rüyada siyah şort görmek daha güleryüzlü ve sevecen bir insan olacağına, çeşitli küçük sıkıntılardan kurtulup rahata ereceğine, uzun süre bu kara günlerin etkisinde kalacağına, yüzünün gülmeye başlayacağına, şansının ve bahtının açılacağına, yükünün hafifleyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada deniz şortu görmek güzel günler yaşayacağına, ortaya konan çalışmaların kazanç getirmemesi yüzünden maddi ve manevi olarak çok zorluk çekileceğine, işlerin her zaman rast gideceğine ve mutlu olunacağına alamet eder.

Rüyada deniz şortu almak Allah’ın izni ile rahata ereceğine, aynı zamanda iş hayatında ya da aile hayatında yaşanacak olaylara hızlı bir şekilde uyum sağlayacağına, işlerin çok hızlı bir şekilde büyüyeceğine, heveslendiği ve sahip olmak istediği her ne varsa ona sahip olacağına, Allah’ın kendisine her neyi hayal ederse onu yaşamayı nasip edeceğine yorulur.

Rüyada siyah şort giymek işlerindeki sorunların ortadan kalkacağına, kardeşlerin birbirlerine destek vermeleri sayesinde işlerin yoluna gireceğine, kısmet alacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
1 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Handæ

Ruyada alçıdan yapılan bazı şeyleri duvara arıyorum asarken boro düşüp kırılıyor bakıyorum bu önemsiz ben yenisini yaparım diyorum amcamla yengem sesleniyorlar yanındaki kimse ona diyorum seni cagiriyolar oda giidiyor