Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ayrıldığı sevgiliyi öpmek

Rüyada ayrıldığı sevgiliyi öpmek

Rüyada ayrıldığı sevgiliyi öpmek bir sebeple uzun zamandan beri üzerinde kafa yorduğu ve birçok kez bozup yeniden kurduğu bazı planları askıya alacağına, yaşlandıklarında bile bir bebeklermiş gibi üzerine titreyeceğine, yaşanan sorunların bu sayede bir anda ortadan kalkacağına, karlı işler yaparak gelirini arttırmayı başaracağına, maddi ve manevi olarak hayırlı adımlar atacağına, zorlu bir işe girdiği ortağı ile beraber büyük rahat ereceğine, başka projeler ve çalışmalar için kendisini yönlendireceğine, iş hayatını çok düzgün bir şekilde ilerleteceğine, rahat bir hayata kavuşmak ve sevdiği kişiler ile çok mutlu olmak için büyük çaba harcayacağına, bir sebeple yapılacak işlerde çok emek verilmesine ve sabır gösterilmesine rağmen bir sonuca ulaşılamayacağına ve verilen emeklerin ve paraların boşa gideceğine, yüklü miktarda para kazanacağına, çok büyük bir saygınlığa kavuşacağına ve çalıştığı yerin yönetimi tarafından üst bir mevkiye getirileceğine işaret etmektedir.

Rüyada ayrıldığı sevgiliyi öpmek gördüyseniz:

  • Uzlaşmaya açık olmamamnız veya mesafeli durmanız evde ya da aile içinde problem yaratabilir.

Rüyada ayrıldığı sevgilisini öpmek iş hayatında karşısına çıkan sorunları rahat bir şekilde sona erdireceğine, elinin bollaşacağına, işlerine bereket geleceğine, sorunlara daha akıllı başlı bir şekilde bakacağına delalet etmektedir.

Rüyada ayrıldığın sevgilini öpmek kafasını kurcalayan ve kendisini çok yıpratan sorunların çözüleceğine, uzun zamandan beri yaşanan iş stresinin bu sayede atılacağına, eline geçen fırsatların kazançtan çok zarar getireceğine işaret eder.

Rüyada ayrıldığı sevgiliyi öpmek herhangi bir kaza ile ya da başka bir sorunla karşılaşmayacağına, rakiplerini ve düşmanlarını geride bırakacağına, dertlerinden ve üzüntülerinden sevdiği kişilerin yardımları sayesinde kurtulacağına delalettir.

Rüyada ayrıldığın sevgiliyi öpmek kişinin açığını arayan bir yöneticinin eline koz verilmesi halinde iş hayatının zora gireceğine, yaşadığı sıkıntılardan ve sorunlardan yakın bir zamanda kurtulacağına, zor işlerin çok büyük bir kolaylık sayesinde çözüme kavuşacağına, büyük bir başarının elde edileceğine alamet eder.

Rüyada ayrıldığı eşini öpmek hayatın, varlığının, ölümün manalarını bulmaya çalışacağına, hiç beklenmedik şeyler yapacağına, sağlık sorunları yaşayan bir akrabanın maddi ve manevi olarak yanında olunacağına işarettir.

Rüyada ayrıldığı kocasını öpmek zor durumlardan çabucak sıyrılacağına ve içinde bulunduğu zararları ve borçları bitireceğine, yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine, sevdiği kişileri etrafına toplayacağına, üzücü, sinir bozucu ve rüya sahibinin rahatsız olmasına sebep olacak olayların yaşanacağına yorulmaktadır.

Rüyada sevgiliden ayrılmak ve ağlamak hayırlı olan mallara ve paraya kavuşacağına, sorunlu bir durumla karşılaşacağına, büyük başarılar kazanacağına, kimseye minnet etmeden kendi alınteri ile büyük kazanç elde edeceğine işaret eder.

Rüyada sevgiliden ayrıldığını görmek uzun zamandan beri ödenemeyen borçların ödeneceğine ve yıllardan beri hayali kurulan şeylere yakın bir zaman içinde kavuşulacağına, işlerinin sarpa saracağına, çevresinde yaşanan ve kendisinin o ana kadar farkında olmadığı bir takım şeylerin ayyuka çıkacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments