Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ayrıldığı sevgilisini öpmek

Rüyada ayrıldığı sevgilisini öpmek

Rüyada ayrıldığı sevgilisini öpmek yokluğa düşeceğine, rızık eksikliği yaşayacağına, işlerin yakın zaman içinde yoluna gireceğine, keyfinin ve huzurunun kaçacağına böylece çektiği üzüntü ve sıkıntı nedeni ile hastalanıp yatağa düşeceğine, yaşamının çalkantı, gürültü patırtı ve huzursuzluk içinde geçeceğine, bir süre durulmayan olayların ve halledilemediği için sürüp giden meselelerin ortaya çıkacağına, hayırlı ve iyi kalpli bir kişi ile evlilik yolunda bazı adımlar atılacağına, ekmeğine ve adına leke sürecek işler yapacağına ve bu işlerden kazanç elde edeceğine, dünya malı edineceğine, borçlanılacağına, sıkıntı ve zahmet çekileceğine işaret eder.

Rüyada ayrıldığı sevgilisini öpmek gördüyseniz:

  • Bazı planlarda değişiklikler yapılması gerekebilir.

Rüyada ayrıldığın sevgilini öpmek kardeşler arasındaki sürtüşmelerin ve tartışmaların son bulacağına ve zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine, işlerdeki durgunluğa ve kişinin maddi anlamda çok sıkıntı içine gireceğine, rızkının genişleyeceğine, borçlarının kolaylıkla ödeneceğine, bu sayede başarısına ve mutluluğuna engel olan hiçbirşeyin de kalmayacağına rivayet eder.

Rüyada ayrıldığı sevgiliyi öpmek kısa süre içinde büyük bir aşka yelken açılacağına, onları gerektiği gibi değerlendiremeyeceğine, işlerin ve çalışmaların günden güne daha azalacağına delalet etmektedir.

Rüyada ayrıldığı sevgilisini öpmek şansının ve kısmetinin açık olacağına, onlarla ağız tadında ve bol muhabbete kalacağına, sevilen, sayılan ve sözü dinlenen bir kişi olacağına inanılır.

Rüyada ayrıldığın sevgiliyi öpmek yaşadığı sıkıntıların ve sorunların yakın bir zamanda eşi ile yaptığı el birliği sayesinde sona ereceğine, hayallerinin teker teker gerçekleşeceğine ve çok mutlu ve huzurlu bir aile hayatı yaşayacağına, hayatındaki engellerin teker teker ortadan kalkacağına, yaşama daha farklı bir pencereden bakacağına, girmek istediği işlere sorgulama yapıp ölçüp biçtikten sonra gireceğine işaret eder.

Rüyada ayrıldığı eşini öpmek aksi halde pişman olunacak ve belki geri dönüşü olmayacak olaylar yaşanacağına, tartışmaların ve kırgınlıkların biteceğine ve yeni dostlukların başlayacağına, sorunlarının ve sıkıntılarının sona ereceğine, uzun zamandan beri üzerinde çalıştığı ancak daha sonra askıya almak zorunda kaldığı bir işte büyük bir başarı kazanacağına yorulur.

Rüyada ayrıldığı kocasını öpmek rahat yaşayacağı imkânlara kavuşacağına, evlilik kararı verilip aynı çatı altına girileceğine, elini attığı ve niyet ettiği her işten alnının akı ile çıkacağına, düşmanlarını ve rakiplerini de kendisine ulaşamayacakları duruma getireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada ayrıldığın sevgiliyle el ele tutuşmak nankörlük, vefasızlık ve haksızlık göreceğine, anne baba duası alacağına, yapılacak olan birş seyahatinin iptal edileceğine yorulur.

Rüyada ayrıldığı sevgilisini görmek Rüya sahibinin belini büken borçlarından kurtulmasına, yaşanacak tatsızlıklar yüzünden zor zamanlar geçirileceğine, çok sevinçli haberlerle günden güne daha da mutlu olunacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments