Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sevgiliden ayrılmak ve ağlamak

Rüyada sevgiliden ayrılmak ve ağlamak

Rüyada sevgiliden ayrılmak ve ağlamak sorunların ve sıkıntıların bu sayede sona ereceğine, içinde kalan hayallerini gerçekleştirme fırsatı bulacağına, kişinin düşmanlarının varlığına ve onlardan zarar göreceğine, kendisine hayır, bolluk, bereket ve zenginlik getirecek girişimlerde bulunacağına, olayların yatışıp, ortalığın güllük gülistanlık olacağına, bir sebeple biraz daha azim ve sabır göstermesi gerektiğine, bu şekilde davranırsa istediği herşeye rahat bir şekilde ulaşacağına, iyi ve hayırlı insanlarla karşılaşacağına, büyük problemler yaşanacağına alamet eder.

Rüyada sevgiliden ayrılmak ve ağlamak gördüyseniz:

  • Her iki tarafta ilgisizlikten yakınabilir veya öncelik sırasını kendi adlarına kullanmanızı bekleyebilirler.

Rüyada sevgiliden ayrılmak ve ağlamak yapılan hataların kısa zamanda telafi edileceğine, rızık eksikliği yaşayacağına, bir sebeple etrafındaki bazı insanlar ile arasının açılacağına inanılır.

Rüyada eşinden ayrılmak ve ağlamak uzun bir zamandan beri hayalini kurduğu arabaya kavuşacağına, kendisini büyük bir boşluk içinde bulacağına ve kazancının ister istemez düşeceğine, ailesini çok daha iyi şartlarda yaşatmayı başaracağına yorulmaktadır.

Rüyada sevdiğinden ayrıldığı için ağlamak kendisini kıskanan kişilerden birinin kötülük yapmak için attığı bir adımı kazançlı bir fırsata çevireceğine, elindeki parayı doğru yatırımlarda kullanarak kısa zamanda ev ve araba alacağına, huzurlu olarak geçirilecek ve aile hayatı ile ilgili olarak büyük adımlar atılacak bir dönemin yaklaşmakta olduğuna ve gereken hazırlıklar yapılıp doğru adımlar atılırsa ihya olunacağına yorulmaktadır.

Rüyada ayrıldığın sevgilinin sesini duymak zor bir işin bir türlü sona erdirilemeyeceğine, parasının ve malının artacağına, bir sebeple aile huzurunun bozulacağına alamet etmektedir.

Rüyada sevgili tarafından ayrılmak işlerinin aksayacağına, çok daha iyilerini yapmak için daha çok çaba sarfedeceğine, maddi ve manevi olarak rahat edeceğine, keyifli, eğlenceli ve heyecanlı günler yaşayacağına işaret etmektedir.

Rüyada birinin sevgilisinden ayrıldığını görmek maddi ve manevi açıdan çok zor durumlara düşüleceğine, fırsatların istenmeden harcanacağına, huzursuzluklar ile boğuşacağına ve çok zor ve ruhsal olarak çok kötü bir dönem geçireceğine, zaman zaman kişiyi ezeceğine yorulmaktadır.

Rüyada oğlunun sevgilisinden ayrıldığını görmek bir sebeple rüya sahibinin adım atarken çok dikkat etmesi gerektiğine, işlerinde çok sıkıntı çekeceğine, işlerinin kısa bir zaman içinde düzene gireceğine, sıkıntılarını ve sorunlarını yakında atlatacağına, insanlara iyilik yapmaya alamet eder.

Rüyada eski sevgiliden ayrıldığını görmek ailesinin de aynı ferah koşullara sahip olacağına, yapılan hataların çok zarar getireceğine, üzüntülerinin ve sıkıntılarının en kısa sürede sona ereceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
4 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
ebru

rüyamda bi yerden zorla gönderiliyordum ve orda sevdiğim kisi de vardı ikimiz de ağlıyoduk ben giderken oda arkamdan ağlıyordu bu ne demek?

ayse

Ben ruyamda sevgilimin benden ayrildigini gordum ama ayrildigini o soylemiyordu arkadasi bana bakip diyordu ki sevgilin seni artik sevmiyor ve ayrilmak istiyor kendisi soyleyemedi ve benim soylememi istedi ama kendiside ordaydi bern cok kotu oldum gozlerinin icine baktim ve aglayarak “tamam okey “dedim ve sonra bayildim ne demek acaba bu ruya ?yorumlarsaniz cok sevinirim