Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sevgiliden ayrıldığını görmek

Rüyada sevgiliden ayrıldığını görmek

Rüyada sevgiliden ayrıldığını görmek gözyaşı dökeceğine, dost ya da akrabalardan alınacak yardımlar ile parasal sorunların sona ereceğine, istediği ve hayal ettiği şeylere ulaşmak için gösterdiği çabanın gün geçtikçe boşa çıkacağına, elindeki parayı doğru yatırımlarla büyüteceğine, fakirlikten kurtularak çok daha rahat bir hayata başlayacağına, yakın zamanda büyük başarılar kazanacağına, mal mülk sahibi olacağına, sevdiği kişiler ile mutlu olacağı bir döneme gireceğine, gönül hoşluğu yaşayacağına, bir sebeple çok kötü günler geçireceğine, sosyal hayat içinde sevilen bir kişi olunacağına yorulur.

Rüyada sevgiliden ayrıldığını gördüyseniz:

  • Maddi durumunuzu veya gelir kaynaklarınızı ilgilendiren konular ön plana çıkabilir.

Rüyada ayrıldığın sevgilini görmek aksiliklerin peşini bırakmayacağına, kazancının ve sağlığının ömür boyu süreceğine, herkesin bir adım daha önüne geçmeyi başaracağına işarettir.

Rüyada ayrıldığı sevgili görmek yaptığı planların ve projelerin kendisine hayır getirmeyeceğine, arada kalınan bir konuda en doğru kararın verileceğine, kazancını büyük miktarda arttıracağına rivayet eder.

Rüyada eski sevgiliden ayrılmak bunun da başarılarına başarı, zenginliğine zenginlik, saygınlığına da saygınlık katacağına, solan yüzünün güleceğine, başarılı adımlar atacağına işaret eder.

Rüyada sevgiliden ayrıldığını duymak yüzünün hep güleceğine, sevdikleri ve ailesi ile çok mutlu olacağına, ticaretinin genişleyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada sevgilisinden ayrıldığınızı görmek rahatsızlık yaratan kişilerin hayattan çıkarılacağına, yardıma muhtaç insanların yardıma kavuşacağına, açların doyacağına, yetimlerin ve öksüzlerin güleceğine, kişinin attığı adımların ve beklentilerinin sürekli boşa çıkacağına delalet eder.

Rüyada ayrıldığın sevgiliyle konuşmak bir sebeple insanlarla arasına sürekli mesafe koyacağına ve kötü duruma düşebileceğini bile bile yalnız kalmayı tercih edeceğine, eline çok büyük kazanç geçeceğine, sevdiği kişiler ile çok büyük bir işe gireceğine, bu iş sayesinde insanların hayran kalacağı bazı çalışmalara imza atacağına, verilen sözlerin tutulacağına, borçların kısa süre içinde ödeneceğine işaret etmektedir.

Rüyada eski sevgiliyle barışıp tekrar ayrılmak o kilerin gittikçe rızıkla dolacağına, kişinin evlatlarının artacağına, malının ve parasının da büyüyeceğine, çözümlere kavuşacağına, işlerinin yoluna gireceğine, mesleki hayatındaki başarılarının artacağına delalettir.

Rüyada sevgiliden ayrılmak ve ağlamak bir sebeple hem moral kaybına hem de hayalkırıklığına yol açılacağına, aydınlık bir geleceğe adım atılacağına, hileli bir işle karşılaşılacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments