Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ayrıldığın sevgilini öpmek

Rüyada ayrıldığın sevgilini öpmek

Rüyada ayrıldığın sevgilini öpmek deneyimli bir kişi ile kurulacak bir ortaklık sayesinde iş dünyasında büyük bir şöhrete kavuşulacağına, giderek daha da moralsiz ve isteksiz bir hale gelmesinden dolayı iş yaşamında da büyük sorunlar yaşayacağına, adının hiç yok yere lekeleneceğine ve kişinin bu nedenle uzun süre gözyaşı döküp, kendini toparlayamayacağına, doğruyu ve doğru olan insanları terk edeceğine, yüzünün güleceğine, elinin döneceğine, başarılarının ve mutluluğunun önündeki tüm engellerin de ortadan kaybolacağına, rüyayı gören kişinin herşeye karşı hazırlıklı olduğuna ve bu kişi tarafından hazırlanmış olan küçük ama kötü bir olaydan sonra rüya sahibinin bu kişiyi hanesinden uzaklaştıracağına, geçim sıkıntısı çekmeyeceğinize, ömrünüz boyunca hanenizden hayır ve bereketin eksik olmayacağına, üzüleceğine, hayal kırıklığına uğrayacağına işaret etmektedir.

Rüyada ayrıldığın sevgilini öpmek gördüyseniz:

  • Size baskı uygulayan veya sizden fazlaca talepleri olan kişilerden uzak durmalısınız.

Rüyada ayrıldığı sevgiliyi öpmek istenen şeylerin gittikçe daha büyük zarar vereceğine, doğru kararlar alarak iş hayatında değişiklikler yapacağına, cesaret gerektiren işlere gireceğine, kariyerini dilediği gibi sürdüreceğine inanılır.

Rüyada ayrıldığın sevgiliyi öpmek zor geçecek bir eğitim dönemi geçirileceğine ve beklenen sonuca ulaşılamayacağına, birçok sıkıntılı ve zor duruma düşeceğine, maddi ve manevi olarak büyük bir çöküş yaşayacağına, çok büyük ve kötü durumlardan zarar görmeden çıkacağına, uzun zamandan beri almayı çok istediği bir şeyi yakın zamanda alacağına ve çok hayırlı ve faydalı bir işe girip çok güzel günler göreceğine yorulmaktadır.

Rüyada ayrıldığın sevgilini öpmek üzgün ve moralsiz günler geçireceğine, ferahlığa çıkacağına ve kendisiyle birlikte bütün ailesini rahata erdireceğine, bunun için sabırsızlanacağına rivayet eder.

Rüyada ayrıldığı sevgilisini öpmek üzüntülerinin ve sıkıntılarının en kısa sürede sona ereceğine ve her zaman mutlu bir kişi olacağına, daha sonra kendisi için çok uygun olduğunu düşündüğü bir karar vereceğine, çevresinin genişleyeceğine, etrafında hayırlı ve vefalı kişiler olacağına yorulmaktadır.

Rüyada ayrıldığı kocasını öpmek iş konusunda  destek olunan bir kişiden ihanet görüleceğine, umutsuzluğundan ve gelecek kaygısından kurtulacağına, yapılan bir işten bol kazanç elde edileceğine alamet eder.

Rüyada ayrıldığı eşini öpmek borçların kısa sürede ödeneceğine, önceden başarılı ve yetenekli olduğu işte artık aynı performansı ve yeterliliği gösteremeyeceğine, bu nedenle hayatının zorlaşacağına, bolluk ve bereket geçireceğine alamet etmektedir.

Rüyada sevgilisinin ayrıldığını görmek daha önce hiç sevinmediği kadar sevineceğine, haklılığının anlaşılacağına, atılan her adımda daha kötü bir durumla yüzleşileceğine delalet eder.

Rüyada arkadaşının sevgilisiyle ayrıldığını görmek sevdiği kişiler ile arasının açılacağına, başladığı bir işte sıkıntı çekeceğine, övgü dolu güzel ve gurur verici sözler işiteceğine, mümkün olduğunca mutlu olmak için uğraşacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments