Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ayrıldığın sevgiliyi öpmek

Rüyada ayrıldığın sevgiliyi öpmek

Rüyada ayrıldığın sevgiliyi öpmek kişinin iş ve aşk hayatında karşılaşacağı olumlu gelişmelerin olacağına, Allah’ın yaşamayı kendisine istediğinden de fazla layık göreceğine ve bu sayede torunlarını görme şansına da nail olacağına, iyileşeceğine, psikolojik olarak toparlanacağına, sevilen birinin geleceğine, işlerinin günden güne daha iyi bir hal alacağına, zamanının daha iyi bir şekilde ilerleyeceğine, sorunlu geçen işlerinin yoluna gireceğine, pek çok fırsatı kaçıracağına delalet etmektedir.

Rüyada ayrıldığın sevgiliyi öpmek gördüyseniz:

  • Ufukta sevgi dolu ilişkiler var.

Rüyada ayrıldığın sevgiliyi öpmek yakın bir arkadaşla ters düşüleceğine, haksız kazanç elde eden bir kişi ile uğraşmak zorunda kalınacağına, memur ise terfi edeceğine, geçim derdinin biteceğine, borçlarının kapanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada ayrıldığı sevgilisini öpmek kendisini bu topluluğa yakın göreceğine, yardıma ihtiyacı olan kişilere yardım edileceğine, yeni ve rahat bir hayata sahip olacağına, elinde bulunan imkânların kısa sürece eriyip gideceğine işaret etmektedir.

Rüyada ayrıldığı sevgiliyi öpmek olumsuz olaylar yaşayacağına, çok hayırlı ve iyi mevkilere geleceğine ve hayırlı kazançlar elde ederek çok mutlu bir hayat süreceğine ve çok büyük zenginliğe kavuşacağına, gözünü en yukarılara dikeceğine işaret etmektedir.

Rüyada ayrıldığın sevgilini öpmek kendi alanında çok aranılan ve beğenilen bir kişi olacağına, asla gururundan ödün vermeyeceğine, sadece kazancının eksilmesiyle kalmayacağına, hem de zengin biri olacağına inanılır.

Rüyada ayrıldığı eşini öpmek tartışılan bir konuda yeniden sorunlarla boğuşulacak bir döneme girileceğine ve işlerin karışacağına, sağlık sorunlarının kısa süre içinde tedavi edileceğine, anlaşmazlıkların ortadan kalkacağına, yapılan işte uğranıla zararların telafi edileceğine, ters giden işlerin edilecek dualar sayesinde yoluna gireceğine, iş hayatında terfi alınacağına yorulmaktadır.

Rüyada ayrıldığı kocasını öpmek yaşadığı üzüntünün sona ereceğine, kişinin ticari hayatında zarar ettiği gibi, mal kayıpları da yaşayacağına, kişinin sıkıntılı, huzursuz ve üzgün günler geçireceğine delalettir.

Rüyada sevgilisinin ayrıldığını görmek zaman içinde üzüleceği bazı şeyler ile karşılaşacağına ancak kalbinin kırılmasına rağmen yaptığı işten asla vazgeçmeyeceğine, ne yapacağına, Allah’ın izni ile çok rahat edileceğine yorulmaktadır.

Rüyada sevgiliyle ayrıldığını görmek günden güne kazancının artacağına, kendisini çok daha iyi hissedeceğine, mali açıdan çok iyi gelecek ve yeni bir iş kurulmasını sağlayacak bir projeye girileceğine, eşi tarafından her zaman hürmet göreceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments