Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ayrıldığı kocasını öpmek

Rüyada ayrıldığı kocasını öpmek

Rüyada ayrıldığı kocasını öpmek yeni bir birlikteliğe yelken açılacağına, yaşamına huzurun, sıhhatin, ağız tadının ve neşenin hâkim olacağına bu sayede keyfinin yerine geleceğine, durumu çok geç fark ettiği için çok üzüleceğine, kişinin içinin daralacağına, yaradanın bu şansı kendisine vereceğine ve kişinin aynı zamanda onun pek çok lütufları ile karşılaşacağına, hasret çeken sevgililerin kısa zamanda kavuşacaklarına ya da sevilen kişiyle sürpriz bir karşılaşma olacağına, zevke sefaya ve eğlenceye dalacağına, bir sebeple bir süre üzüntü duyacağına delalet etmektedir.

Rüyada ayrıldığı kocasını öpmek gördüyseniz:

  • Sezgilerimiz bizi gizli kalan konuları aydınlatmak için yönlendirebilir.

Rüyada ayrıldığı kocasını öpmek üzüntülerinin sona ereceğine ve çok uzun zamandan beri gerçekleştirmek istediği şeylere en kısa zamanda rahat bir şekilde ulaşacağına, bunun için resmi kapıları zorlamak zorunda kalacağına, kişinin zor beğenen biri olması yüzünden evlilik kararını geç alacağına alamet eder.

Rüyada kocanla ayrıldığını görmek kurulan hayallerin gerçeğe çevrileceğine, sorunların kısa süre içinde ortadan kalkacağına, sorunlarının çözüleceğine, işlerinin yoluna gireceğine, dileklerinin ve dualarının da kabul olacağına, özellikle yakın çevresinden beklemediği olumsuz davranışlar görmesi yüzünden canının sıkılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kocasıyla ayrılmak sevdiği kişiler tarafından uğratılacağı zararlar yüzünden çok büyük üzüntü duyacağına, içinde bulunduğu zor durumlardan çok sevdiği ve değer verdiği kişilerin vereceği büyük destek sayesinde kurtulacağına, kişinin gülen yüzünün solacağına yorulur.

Rüyada ayrıldığı kocasıyla barıştığını görmek korkularından ve kuruntularından kurtulacağına, bereketinin artacağına, her geçen gün daha ünlü olunacağına delalet etmektedir.

Rüyada ayrıldığı kocasını görmek kendisini üzen şeylerin sona ereceğine ve mutlu olacağına, sıkıntıların ve sorunların hızlı bir şekilde çözüleceğine, elinde bulunan mal ve mülk sayesinde kendisine çok güzel bir gelecek oluşturacağına inanılır.

Rüyada kızının kocasından ayrıldığını görmek başarıya, kazanca ve mutluluğa giden yollarındaki engellerin de ortadan kalkacağına, çok büyük bir mutluluk duyulacağına, arkadaş ve dostlarının her zaman yanında olacağına ve ailesinin de tüm sıkıntılarda kişiye yardım edeceğine delalet eder.

Rüyada ayrıldığın kocayı görmek zarar edilen işlerin düzeleceğine, üzüntülü haberler alacağına, emeklerinin heba olacağına, kazançlarının gittikçe azalacağına, binbir güçlükle elde ettiği zenginliği kaybedeceğine, içine düşeceği bazı sorunlardan ötürü bulunduğu mevkiden uzaklaştırılacağına alamet etmektedir.

Rüyada kocasından ayrıldığını görmek kavgaların büyüyeceğine, kurulan dostlukların yaşanan olaylarla daha da perçinleneceğine, kendisini mutlu edecek yeni şeyler edineceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments