Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ayrıldığı eşini öpmek

Rüyada ayrıldığı eşini öpmek

Rüyada ayrıldığı eşini öpmek büyük fırsatlar ile işinde yükseleceğine, içindeki tüm sıkıntılardan kurtulup hayırlı bir kısmet ile evleneceğine ve bir ömür boyu mutlu ve huzurlu yaşayacağına, huzur ve mutluluk yaratan olaylar yaşanacağına, büyük mal ve mülk sahibi olunacağına, alınacak müjdeli haberler sayesinde aile hayatında çok büyük gelişmeler yaşanacağına ve gayrimenkul işine girileceğine, ailesinin de büyük olacağına, etrafındakiler tarafından kutlanacağına, muradın yerine geleceğine, kaybedilenlerin yerine çok daha fazlasının ve iyisinin konacağına, zengin olacağı ve istediği gibi yaşayacağı bir döneme gireceğine, çok daha sakin ve aklıselim bir insan olacağına, kendisini kötü yola sürmek ve kendisinden farklı şekillerde yararlanmak isteyen kötü kişilerden uzak duracağına ve daha huzurlu bir hayat süreceğine, melanetin, uğursuzluğun, kısmetsizliğin ve şanssızlığın uzaklaşacağına işarettir.

Rüyada ayrıldığı eşini öpmek gördüyseniz:

  • Ani harcamalardan sakınmanızda fayda var.

Rüyada ayrıldığı eşini öpmek can sıkıntısının geçeceğine, hayırlı bir iş için aile büyükleri ile biraraya gelineceğine ve zararlı bir kişi ile yaşanan bir tartışmadan galip çıkılacağına, çok üzücü olaylar ile karşı karşıya kalacağına, rüyayı gören kişinin bu arkadaşının yardımına koşacağına, çok büyük destek vereceğine, dara düşeceğine ve keder sahibi olacağına tabir olunur.

Rüyada ayrıldığın sevgilini öpmek gireceği bir ortaklıktan gözü yaşlı çıkacağına, dertlerinin dermanını bulacağına bu sayede kendisini daha iyi, dinamik, enerjik ve hafiflemiş hissedeceğine, başarıya giden yollarının açılacağına, yaşadığı kötü günlerin son bulacağına, hem maddi olarak hem de manevi olarak keyfinin yerine geleceğine inanılır.

Rüyada ayrıldığı kocasını öpmek rakiplerin yenilgiye uğratılacağına, sıkıntıların ve sorunların biteceğine, kendisini tanıyan insanlar ile işleri bozacağına, etrafında dönen uğursuzluğun ortadan kalkacağına alamet eder.

Rüyada ayrıldığı sevgilisini öpmek meslek hayattaki başarıların değerini yitireceğine, kardeşlerden birinin sağlık sorunlarıyla boğuşacağına, iyi geçim halindeki kişilerle arasının açılacağına delalettir.

Rüyada ayrıldığı sevgiliyi öpmek endişe ve üzüntü yaratan olayların yakın zaman içinde düzeltileceğine, işlerin her daim hayırlı bir şekilde yürüyeceğine, manen çok huzurlu ve mutlu olunacağına, hayal edilen herşeye kavuşacağına, keyfin ve huzurun yerinde olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada ayrıldığın sevgiliyi öpmek huzursuzluğundan ve korkularından kurtulacağına, sahip olduğu malın miktarında artış yaşanacağına, çok sevilen bir kişinin yaptığı bir hatanın hoşgörü ile karşılanacağına işaret eder.

Rüyada ayrıldığı eşi görmek hareketli ve hoş günler geçireceğine, üzücü haberler alacağına, hiç ummadığı bir anda çok daha kötü bir durumda kalacağına alamet etmektedir.

Rüyada ayrıldığınız eşi görmek mutluluk ve bereket dolu haberler alınacağına, hayal kırıklığına düşeceğine, başarılarının artacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments