Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sönmeyen mum görmek

Rüyada sönmeyen mum görmek

Rüyada sönmeyen mum görmek afiyette ve keyifte olacağına, başarıya giden yolunun aydınlık olacağına, yeni başlangıçlar yapacağına, bir yandan cenaze olacağına, elinize para geçeceğine, geçmişte yapılan hataların tekrarlanmayacağına ve ortaya çıkacak bir sağlık sorununun tedavisi için sıcak bir bölgeye seyahat edileceğine, babanın ya da amcanın çok ağır bir hastalığa yakalanacağına ve vefat edeceğine, mal ve mülk sahibi olunacağına, dertlerin ve sıkıntıların sona ereceğine delalet eder.

Rüyada sönmeyen mum gördüyseniz:

  • Mümkünse, öneri veya tavsiyelerinizi başka bir zamana ertelemenizde fayda var.

Rüyada mumbar temizlemek tatsız ve kötü durumlarla karşılaşılacağına, büyük başarıya ulaşılacağına, üzüntülerin yerini mutluluğa bırakacağına işaret etmektedir.

Rüyada mumsema görmek planların boşa gideceğine, yaşanacak bir sağlık sorununun kısa süre içinde çözüme kavuşacağına ve ferah bir döneme girileceğine, aile hayatı içinde yaşanan kötü günlerin geride kalacağına, evine huzur ve bereketin geleceğine yorulmaktadır.

Rüyada siyah mum görmek şartlarının da zenginleşeceğine, elinde bulunan bazı işleri kendisini çekemeyen kişilerin alacağına, kazancının kısa süre içinde yarı yarıya düşeceğine, olayın bir krize dönüşmeden hemen çözüleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada yanmış mum görmek her zaman kendisine destek olan, güzel bir bayanla evlilik yapacağına, sıkıntıların azalacağına, kötü durumların ve sıkıntıların geride kalacağına alamet etmektedir.

Rüyada mum istemek sorunlu bir dönem geçirileceğine, hayırsız kişilerle irtibat kurulacağına, onun her zaman başında olacağına, manevi olarak huzursuzluk yaşayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada doğum günü mumu görmek çok büyük kazançlar ve hayırlı rızklar elde edeceğine, üzüntü ve endişelerinin son bulacağına, kişinin karakteri ve çalışkanlığı ile iş alanında ismini altın harflerle yazdıracağına, yeni siparişler alacağına, çok daha zengin bir rızık sahibi olacağına, ona verimli olacak girişimlerde bulunacağına, maddi olarak büyüyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada mumun eridiğini görmek çok büyük miktarda paralar kazanacağına, bu sayede bütün sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, aile hayatında çok güzel gelişmeler yaşayacağına, ailesi ile birlikte bir ömür boyu mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine, istediği gibi hareket edeceğine, gönül hoşluğunu yakalayacağına, sağlığını geri kazanacağına, yaşama dört elle sarılacağına ve gelecek ile ilgili beklentiler içine gireceğine işaret etmektedir.

Rüyada yeşil mum görmek aldığı iyi aile terbiyesi ve eğitim sayesinde herkesin takdirini toplayacağına, huzur bulacağına, kendisine hayır ve uğur getirecek adımlar atacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments